BELANGRIJK: Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld.

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Lees hier de FAQ 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

Toon Gerbrands ambassadeur voor SamenLoop Geldrop-Mierlo

In het voorjaar van 2019 trad Toon Gerbrands, algemeen directeur voetbalclub PSV, toe tot het selecte groepje ambassadeurs van de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo. Hieronder licht hij zijn beweegredenen toe.

Waarom vindt u het belangrijk om iets voor de maatschappij te doen?
“Ik vind het belangrijk om de maatschappij die zoveel voor mij betekent ook iets terug te geven. Als volleybalcoach (red. Toon is lange tijd werkzaam geweest in die rol) was ik bijna nooit thuis en had ik niet eens tijd om bijvoorbeeld een rol in de ouderraad op de school van mijn kinderen te vervullen. In de voetbalwereld ben ik ook regelmatig op pad, maar heb ik ook ruimte om me voor de maatschappij in te zetten. Zo ben ik al zo’n 10 jaar betrokken bij de Stichting Spieren voor Spieren.”

U zult wel vaker verzoeken ontvangen voor ambassadeurschappen?
“In mijn huidige rol als directeur bij PSV ontvang ik inderdaad met regelmaat verzoeken. Iedereen zal begrijpen dat ik niet de tijd heb om ze allemaal te honoreren, dus ik moet selectief zijn. En als ik ergens ja tegen zeg, wil ik er ook voor de volle 100% voor gaan.”

Waarom een ja voor de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo?
“Allereerst woon ik in de gemeente Geldrop-Mierlo en geloof ik heel erg in lokale verbinding. Ik verwacht het netwerk dat ik heb in te kunnen zetten om de komende editie nog succesvoller te maken dan de twee vorige edities. En ik weet hoeveel impact de ziekte kanker kan hebben. Mijn zoon heeft op jonge leeftijd zijn vriendin verloren omdat ze aan deze ziekte leed. Ook zie ik om me heen hoe zwaar het is als iemand in je directe omgeving getroffen wordt door kanker. Dat heeft ook invloed op bijvoorbeeld sportieve prestaties.”

Wat neemt u mee vanuit de topsport?
“Ik weet als geen ander hoe belangrijk het teamgevoel is om optimaal te presteren. De vrijwilligers die ik ontmoet heb, werken goed samen en hebben allemaal hetzelfde doel: een topevenement neerzetten voor de lokale gemeenschap. En ik ben iemand van doelen stellen en ze ook zien te behalen. Het is belangrijk om elkaar te inspireren.”

Waar ziet u naar uit?
“Ik zie uit naar de samenwerking met de vrijwilligersorganisatie, maar ook naar de contacten met het ambassadeursteam. We komen uit verschillende werelden, kunnen elkaar prima aanvullen en verschillende netwerken aanspreken. Ik hoop en verwacht de komende tijd weer veel mooie mensen te ontmoeten. Die zich allemaal inzetten om de ziekte kanker beter te kunnen bestrijden.”

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer