BELANGRIJK: Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld.

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Lees hier de FAQ 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

De eerste ambassadeur voor de SamenLoop voor Hoop GM 2020 is bekend. Peter Looijmans zal als ambassadeur voor bestuur/gemeente optreden. Als wethouder van de gemeente Geldrop-Mierlo zet hij zich onder andere in voor sport en zorg in de regio.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik mij voor te stellen als ambassadeur van de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo. Mijn naam is Peter Looijmans, vader van twee dochters en geboren en getogen Geldroppenaar. Sinds juni 2018 ben ik Wethouder in onze gemeente met onder andere (ouderen)zorg en sport in mijn portefeuille.

Toen ik gevraagd werd om ambassadeur van de SamenLoop te worden heb ik daar geen moment over getwijfeld. Daarvoor zijn een aantal redenen. Niet op de minste plaats omdat ik de ziekte kanker van dichtbij heb moeten meemaken. Mijn partner werd in 2006 getroffen door borstkanker en is daar helaas in 2011 aan overleden toen ze pas 48 jaar was. Ik weet dus erg goed wat het is voor de persoon die met de ziekte te maken krijgt maar ook voor alle naasten. In die zin ben ik privé erg betrokken bij dit onderwerp. Daarnaast uiteraard ook vanuit mijn huidige functie.

De gemeente wil graag de samenleving stimuleren gezond te leven en daar waar nodig goede voorzieningen te bieden voor hen die het nodig hebben. Tijdens de SamenLoop in 2018 heb ik mogen ervaren dat er een geweldige organisatie staat met veel betrokken en fijne vrijwilligers. Uit de verhalen van deelnemers en die van bezoekers heb ik begrepen dat zij er ook zo over denken en dat de SamenLoop een mooi initiatief is dat goed georganiseerd wordt. Ik ben er daarom trots op om als ambassadeur voor dit evenement op te mogen treden.

Vanuit mijn rol als wethouder zal ik mij inspannen om daar waar mogelijk een steentje bij te dragen om de organisatie te helpen op allerlei terreinen om zodoende zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

We zijn met een mooi team ambassadeurs waarbij we allemaal vanuit onze eigen rol, expertise en netwerk een mooie bijdrage kunnen leveren om er in 2020 een minstens zo succesvolle editie van te maken als in 2018. We gaan uiteraard voor een nog beter resultaat. Ik kijk in ieder geval uit naar de editie van 2020!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer