Over deze SamenLoop

Breda loopt mee en staat stil bij kanker op 9 en 10 juni 2018 op de atletiekbaan van AV SPRINT. De geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie van de 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop Breda is aan het werk om er een succesvol evenement van te maken. SamenLoop voor Hoop Breda wordt georganiseerd voor mensen die direct of indirect te maken hebben met kanker. Beleven, Meeleven en Doorleven staan centraal . Ook wordt hiermee geld opgehaald voor onderzoek om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen genezen. Deelnemers die de ziekte hebben (gehad) zijn eregasten(survivors). Voor hen wordt er een speciaal programma gemaakt waaraan zij mee kunnen doen.

Op de SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Hieronder de belangrijkste gebeurtenissen:

De Openingsronde met eregasten/survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De KinderLoop

Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er een speciale KinderLoop georganiseerd op zondag 10 juni. Met deze korte wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich ook inzetten voor het goede doel. Ze krijgen aan de start een mooi paars SamenLoop-shirt en bij de finish een mooie bloem om aan een dierbare te geven!

De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

 

Een deel van de opbrengst van deze Samenloop gaat naar inloophuis de Honingraad in Breda.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer