Organisatie

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Alice Potter Stolwerk

Bestuurslid en commissiehoofd Horeca

Mijn naam is Alice Potter Stolwerk, 41 jaar, getrouwd met Chris, mama van Saar en sinds 2016 zit ik in het bestuur van de Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom.
In het bestuur heb ik de commissies PR& Communicatie, Horeca & Catering, Amusement & Ceremonies en Kinderloop onder mijn vleugels.

Helaas kan ik net als vele andere zeggen dat ik mensen die me dierbaar zijn heb verloren of nog steeds vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.
Door mijn bedrage aan de Samenloop voor Hoop probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe medicatie en onderzoeken zodat deze ziekte gestopt kan worden!

Uiteraard zal ik ook een kaarsenzak wegzetten voor mijn opa. Hij is de grootste drijfkracht dat ik deze Samenloop tot een succes wel brengen.

Aliceslvhboz@gmail.com
Tel. 06-18321924

 

Toine van Steenpaal

Bestuurslid en commissielid

Hallo, mijn naam is Toine van Steenpaal getrouwd met Lizet en de trotse vader van 3 kinderen en opa van 4 kleinkinderen.
De reden van mijn keuze om in de organisatie van SamenLoop voor Hoop te zitten is dat ik in juni 2015 midden in de nacht rondliep op sportpark Rozenoord en daar de sirene rust voelde tussen de brandende kaarsen, terwijl er velen teamleden hun rondjes wandelden. Na deze aparte ervaring ben ik de andere dag teruggegaan om de afsluiting mee te maken en toen wist ik het zeker, hier wil ik ook deel van uitmaken alleen was het meer mijn bedoeling om in een Commissie te gaan zitten totdat ik door de ambassadeurs Arjan van der Weegen en Ad Rooms werd gevraagd om samen met Alice het bestuur te vormen.

Ik heb in 2004 mijn moeder verloren aan kanker en in 2016 mijn vader aan een maagperforatie, velen van mijn familie zijn overleden aan deze vreselijke ziekte vandaar dat ik blij ben mij op deze manier in te kunnen zetten voor het KWF ter bestrijding van Kanker.

Ik zit op Facebook onder mijn eigen naam.
E-mail: toineslvhboz@gmail.com
Mobiel: 06-46842857

Bart Nefs

Penningmeester

Jos Vriends

Commissie Financieel

Raymond Koek

Commissie PR & Media & ICT

Hoi, mijn naam is Raymond Koek, 47 jaar, woonachtig in Bergen op Zoom, gesteund door mijn fantastische vriendin Monique en een Jack-Russel genaamd Spickey. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als consultant in de ICT dienstverlening, heb mijn eigen hostingbedrijf, vakfotograaf en al vele jaren met plezier vrijwilliger voor o.a. de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg en de Cultuur-Carrousel.

Helaas hebben reeds veel dierbaren van mij de strijd verloren tegen deze verschrikkelijke ziekte of vechten er nog tegen.
Ik kan me zelf hier niet van afzijdig houden en vecht graag mee op mijn manier, het als vrijwilliger ondersteunen van goede doelen die de bestrijding tegen alle soorten kanker mogelijk maken.
Ik zet me dan ook graag in met alle mogelijke kennis die ik heb, samen met anderen die net als ik ook zo over denken.
Samen vormen we een hechte groep vrijwilligers en zorgen dat 30 juni en 1 juli 2018 onvergetelijke dagen worden, zowel voor hen die dit gevecht nog voeren of gevoerd hebben, als zij die hun naasten steunen als hen die de strijd hebben moeten staken maar gedenken gedurende dit prachtige evenement.

Binnen SamenLoop voor Hoop ben ik mede verantwoordelijk voor de PR & Media en beheer ik de websites https://www.samenloopvoorhoopboz.nl en https://www.samenloopvoorhoop.nl/bergenopzoom alsmede de Facebook pagina https://www.facebook.com/SamenLoopvoorHoopBergenopZoom.

Tijd is te kostbaar, samen het gevecht tegen de klok om kanker de wereld uit te helpen!

Marloes Meerman

Commissiehoofd Teams

Waarom draag ik Samen Loop Voor Hoop en KWF een warm hart toe? 

Ik ben mijn beide opa's aan kanker verloren en in onze familie zit deze ziekte dus altijd in ons achterhoofd. Ook bij de familie van mijn man zijn we mensen aan kanker verloren. Dus zet ik me graag in om ervoor te zorgen dat deze ziekte te behandelen is en dat we geen afscheid meer hoeven nemen van onze dierbaren.

Door HOOP, KRACHT, STRIJDT en VERBONDENHEID gaan we met zijn alle het gevecht aan en kunnen we een bijdrage leveren aan hen die dit nodig hebben.

Samen gaan we er een prachtig evenement van maken!

Gaby de been-Dons

Commissie Kinderloop

De reden dat ik mij inzet voor dit evenement is omdat ik bij de eerste editie ben gaan kijken uit nieuwsgierigheid , ik woon nl naast Rozenoord.

Het was zo bijzonder dat ik gelijk dacht bij een volgende editie wil ik ook meelopen.

Bij de tweede editie ben ik ook teamcaptain geworden van Team Beat It, met 24 personen waaronder mijn hechte vrienden groep waarvan wij 1 vriend hebben verloren aan een hersen tumor.

Het was een weekend om nooit meer te vergeten.

Een weekend met een lach en een traan,

toen bedacht ik mij ook bij een derde editie wil ik mij nog meer inzetten voor dit goede doel.

Dit is dus de reden dat ik nu commissie hoofd ben van de KinderSamenLoop en ik denk  dat 2018 weer een bijzonder weekend wordt , ik heb er zin in en ik hoop op een grote opkomst.

Ilja Hussaarts

Commissie Kinderloop

Soms moet je stoppen met zoveel na te denken en gewoon je hart volgen daarom vrijwilliger voor KWF SamenLoop voor Hoop.

Tanneke Reinders

Commissie Kinderloop

Wacht niet tot alles perfect is, geniet gewoon nu al van al het mooie in je leven.

Edwin Poot

Commissiehoofd Amusement & Ceremonie

Wil Doomen

Commissiehoofd Catering

Annelies Zwaan

Commissie Catering

Mijn naam is Annelies Zwaan en ik zet met voor de derde keer in voor de SamenLoop voor Hoop.
Eerste keer was in de commissie catering, 2e keer commissie sponsoring en daarnaar stopte ik.
Maar kreeg toch weer kriebels toen ik gevraagd werd dus nu weer in de commissie catering.
Hebben weer een leuke groep en hopelijk wordt het weer een geslaagd weekend.
Ook ik heb te maken in me omgeving met mensen die met deze ziekten te maken hebben of gehad hebben.
Ik vind het goed doel en daarom zet ik me weer voor 200 procent in.

Astrid Keij

Commissie Catering

Conny Berger

Commissie Catering

Marijke van loon

Commissie Catering

Mijn naam is Marijke van Loon.

Waarom ik gekozen heb voor deze vrijwillige taak binnen de SamenLoop voor Hoop is 3 jaar geleden gegroeid toen ik voor de 1e keer bij de SamenLoop ben gaan kijken.
Mijn gedachten gingen toen al uit naar alle lieve mensen om me heen die de strijd tegen deze vreselijke ziekte hebben verloren, maar ook naar de mensen om me heen die de zware strijd tegen kanker proberen te overwinnen. Voor hen heb ik dan ook een diep respect.

Toen ik hoorde dat er weer een SamenLoop voor Hoop 2018 zou komen heb ik dan ook geen moment getwijfeld om me aan te melden.
Ik zit in de commissie catering en we hebben een zeer leuk en enthousiast team.
Mijn naaste teamgenoten zijn ervaren en zeer gedreven. Omdat zij al de nodige ervaring hebben met deze grote organisatie kan ik van hun veel leren.

Theo van Oss

Commissie Catering

Roy Brakkee

Commissie Catering

Kitty van Tillo

Commissiehoofd Eregasten en Wellness

Ik ben Kitty van Tillo en ben 50 jaar. Ik woon in Halsteren en ben getrouwd met Hans en samen hebben wij 2 schatten van kinderen: Bart en Anne.

Ik heb jaren in de thuiszorg gewerkt en na omscholing tot medisch secretaresse heb ik een poos gewerkt als medisch secretaresse bij een fysiotherapeute in Bergen op Zoom, totdat ik zelf de diagnose kanker kreeg en het niet meer mogelijk was om nog te werken. 

In het najaar 2017 ben ik als gastvrouw begonnen bij Het Getij Bergen op Zoom. Vanaf januari dit jaar ben ik hier coördinator geworden. Het Getij is een ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Het Getij is dit jaar het goede doel van SamenLoop voor Hoop. Wij zijn hier ontzettend blij mee.

Tijdens dit weekend creëren wij een inloophuis voor een bakje koffie en een luisterend oor en een marktkraam. Ook zal er een wellness gedeelte zijn:

Even genieten, even geen patiënt!

Daarbij wil ik me graag inzetten voor het KWF, omdat ook in mijn directe omgeving verschillende mensen aan deze ziekte overleden zijn en ken ik mensen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden. Voor al deze mensen wil ik me graag in zetten.

Samen met de andere vrijwilligers wil ik er een mooi en gezellig weekend van maken waar we met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

Mathilde Hietbrink

Commissiehoofd Eregasten en Wellness

Mijn naam is Mathilde Hietbrink, bijna 67 jaar oud, woon met mijn man in het mooie bosgebied van Ossendrecht, waar wij 11 jaar geleden verliefd op zijn geworden, en vanuit het Zeeuwse Goes verhuisd naar de Gemeente Woensdrecht.
Wij hebben 2 zoons en 1 dochter en inmiddels ook een kleinzoon en een kleindochter.

In zeeland heb ik gewerkt als Fysiotherapeute, en als zodanig ben ik ook gevraagd om vrijwilliger te worden voor het Getij, inloop-ontmoetingsplaats voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten om als er behoefte was ontspanning en/of massage te geven.
In de loop der jaren ben ik ook gastvrouw geworden en sinds januari 2017 coördinator van vestiging Woensdrecht.

Het Getij is door SamenLoop voor Hoop gevraagd om het goede doel te willen zijn en aangezien wij alleen op vrijwilligers draaien en afhankelijk zijn van giften, sponsors etc hebben we dat met vele handen aangenomen, daarvoor gaan wij in het weekend van

30 Juni - 1 Juli ons best doen met onze en andere vrijwilligers, een Getij tent met inloop voor vragen en informatie over ons, verkoop van kleine hebbedingetjes die onze gasten zelf gemaakt hebben, een tent met wellness activiteiten en een tent als stilteplek om even tot bezinning te komen of emoties een plek te geven in alle rust, een kaarsje te branden enz.

Ik hoop samen, met al onze vrijwilligers die ons gaan helpen, dat het een prachtig weekend wordt met mooie ceremonies en stoere lopers voor het goede doel: Het KWF om zo alle mensen die met kanker worden geconfronteerd te helpen om de ziekte te overwinnen, om de survivors-eregasten te verwennen en  om de geliefden die we verloren zijn te herdenken.

Els van den eerenbeemt

Coördinator Wellness

Ik ben Els van den Eerenbeemt, getrouwd moeder en oma. Ik ben 63 jaar. 

Sinds 8 jaar vrijwilliger bij Het Getij.

Domien Doggen

Commissiehoofd Veiligheid, facilitair & logistiek

We zijn tot heel veel in staat op deze aarde maar mensen met de ziekte kanker zijn nog lang niet altijd te genezen. Ik vind het belangrijk dat er veel energie kan worden gestoken in het onderzoeken van de mogelijkheden om de genezing van deze ziekte helemaal onder de knie te krijgen en om nieuwe kankergevallen uiteindelijk te kunnen voorkomen. Ik weet dat daar veel geld voor nodig is . Als vrijwilliger wil ik aan het vergaren daarvan graag mijn steentje bijdragen via deelname aan de organisatie van deze samenloop.

E-mail: domienslvhboz@gmail.com
Mobiel: 06-11567075

Eric Gillesen

Commissie Veiligheid, facilitair & logistiek (Verantwoordelijk voor technisch- en tekenwerk)

In het dagelijks leven ben ik werktuigbouwkundig engineer in installatie techniek.
De reden waarom ik mee wil werken om deze Samenloop Voor Hoop een succes te laten worden is dat ik mijn naaste omgeving al meerdere mensen heb verloren aan kanker.
Laten we samen zoveel mogelijk geld op proberen te halen zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en we straks over kanker net zo kunnen praten als over een griepje.

Mijn motto is; Alleen ga je snel maar samen gaat het beter

Ral Bruijs

Commissie logistiek & veiligheid

Meino Dam

Commissiehoofd Vrijwilligers, cie. Veiligheid, facilitair & logistiek

“Wacht niet tot de storm (of ziekte) gaat liggen; leer liever dansen in de regen”. Met andere woorden… We moeten niet stil zitten en afwachten, maar om te beginnen 24 uur in touw zijn…
En dat doe je niet alleen maar samen, want “alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”.
Ik heb dit ook ervaren als deelnemer van de Roparun. Het geeft ons hier in Bergen op Zoom een verbondenheid.
Samen net zo lang “vechten” om uiteindelijk van deze ziekte te winnen.

Iets voor niets doen maakt je rijk.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer