Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Kees Noorloos
Voorzitter

Mijn naam is Kees Noorloos, 65 jaar, wonende in Almkerk en tot 1 juli jl. werkzaam als communicatieadviseur bij de gemeente Aalburg en nu met pensioen.
Eén van de functies die ik nu (met meer vrije tijd) mag gaan vervullen is het voorzitterschap van SamenLoop voor Hoop Altena. 
Toen ik hiervoor werd gevraagd door een paar enthousiaste bestuursleden heb ik hier volmondig ja tegen gezegd, omdat ik dit evenement heel waardevol vind. De SamenLoop voor Hoop heeft als belangrijk doel aandacht te vragen voor de kankerbestrijding en geld binnen te halen voor verder onderzoek dat hopelijk kan leiden tot bestrijding van deze ernstige ziekte. 
Zeker zo belangrijk is ook dat de SamenLoop zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel in de samenleving. Lief en leed wordt tijdens dit evenement met elkaar gedeeld. We staan met elkaar stil bij mensen die kanker hebben of kanker hebben gehad of dierbaren aan deze ziekte hebben verloren. 
Voor deze uitdagingen wil ik me graag -met heel veel andere vrijwilligers- gaan inzetten in de verwachting dat we volgend jaar op 28 en 29 juni een heel mooie SamenLoop voor Hoop Altena kunnen neerzetten.
Ik hoop dat u/jullie allen meedoen!
Groet
Kees Noorloos

voorzitter@samenloopvoorhoop-altena.nl

Jenny van Mersbergen
Secretaresse

In 2016 was ik ook nauw betrokken bij de organisatie in de functie van secretaresse. Met het oude bestuur zijn we in april 2018 om de tafel gegaan om het over een eventuele volgende SamenLoop te hebben. Na de overweldigende ervaring van 2016 moest die er m.i. natuurlijk weer komen. Mijn motivatie voor deze editie wijkt niet zoveel af als die van toen; me inzetten voor mijn medemens met die met kanker te maken hebben of hebben gehad. 
Inmiddels ligt mijn eigen kankerverleden ook weer verder terug in de tijd. Wat me in de loop der jaren echter steeds duidelijker is geworden, is dat je zeker kunt genezen van kanker maar dat je er niet beter van wordt. Naast een verstoord energieniveau doet het zeker psychisch ook iets met je. Daarom vind ik het podium dat geboden wordt aan onze Eregasten en hun naaste net zo belangrijk als het ophalen van zoveel mogelijk geld voor onderzoek voor kanker. Het saamhorigheidsgevoel, de lach en de traan, de lotgenotencontacten, de intense gesprekken, ze zijn zo belangrijk voor het begrip en verwerking.
Kanker heb je nooit alleen!

secretariaat@samenloopvoorhoop-altena.nl

Nico van Rijswijk
Vice-voorzitter en commissielid Teamwerving en teambegeleiding

In 2016 was de eerste Samenloop voor Hoop in Altena. We hebben toen in relatief korte tijd met elkaar een geweldig “evenement” georganiseerd. Het werden twee bijzondere dagen voor alle betrokkenen waarin de financiering van onderzoek naar kanker door KWF, maar ook de ervaringen van hen, die met deze ziekte worden geconfronteerd, centraal stonden.

Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en ondanks het vele onderzoek naar deze ziekte en het beschikbaar komen van nieuwe behandelmethoden, komen er dagelijks steeds weer nieuwe verhalen van mensen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken krijgen. We kennen ze allemaal!!

Dit motiveert ons om ons in te zetten voor Samenloop voor Hoop Altena 2019. Samen vormen wij de commissie teamwerving en teambegeleiding. Vorige keer hadden we 35 teams, die zich op een geweldige manier hebben ingezet. Het is onze wens en streven om dit aantal in 2019 ruimschoots te gaan verbeteren. Samen kunnen we opnieuw een bijdrage leveren aan de zo nodige onderzoeken. 
Wij rekenen op U!!

Nico van Rijswijk
Yvonne van Oudheusden
Cees van der Ven
Henk Vink

teamwerving@samenloopvoorhoop-altena.nl

Corline Schouten
Penningmeester

Toen het nieuws van een nieuwe SamenLoop in onze regio publiekelijk bekend werd gemaakt, werd ik getriggerd. Samen met mijn man Arian ben ik naar de eerste bespreking gegaan. Daar werd ik geraakt door de impact die het evenement heeft op mensen die te maken hebben met kanker. Het leek me mooi om iets voor deze betrokkenen te mogen betekenen; in de rol van penningmeester draag ik daaraan graag een steentje bij.

Het is mijn wens om met het organiseren van de SamenLoop voor Hoop Altena zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun bijdrage te leveren aan dit evenement. Zo steken we betrokkenen een hart onder de riem én dragen we bij aan het onderzoek naar kanker.

Doet u ook mee?

penningmeester@samenloopvoorhoop-altena.nl

Ad Swart
Commissiehoofd PR en Communicatie

De vorige editie van de SamenLoop voor Hoop Altena mocht ik als bestuurslid mede organiseren. Het was toen al, zeker achteraf, een voorrecht om op die manier stil te staan bij het leed, de spanning, de hoop, de wanhoop, de vrees, het noodlot, de genezing, het recidief, enz., die de ziekte kanker met zich meebrengt bij patiënt en omgeving. Ook wijzelf hebben dit helaas van zeer dichtbij allemaal meegemaakt. 
Het was in 2016 een uitzonderlijke beleving om met zovelen dat alles met elkaar, 24 uur lang, regionaal te delen. We voelden massaal een grote saamhorigheid en na afloop was iedereen het erover eens: dit mag niet bij één keer blijven. Nu er, drie jaar later, weer een SamenLoop voor Hoop Altena komt is het niet zo moeilijk om te besluiten om weer mee te doen. Als hoofd PR en Communicatie wil ik mijn steentje bij te dragen aan het geheel en hoop ik dat er nog veel meer teams, acties, bezoekers, sponsoren, enz. zullen zijn om die beleving, die saamhorigheid, die fantastische opbrengst op z’n minst te evenaren. Maar we gaan voor méér. We gaan Altena echt helemaal Paars kleuren!

communicatie@samenloopvoorhoop-altena.nl

Arian Schouten
Commissie Eregasten

Als commissie stellen wij ons graag even aan u voor. Wij zijn Joost Vroege, Madeleine Vos, Marion van Oudheusden en Arian Schouten. Als commissie ‘Eregasten’ zien wij ernaar uit om iets te kunnen betekenen voor hen die op dit moment kanker hebben of die van kanker genezen zijn. Zij zijn onze eregasten en verdienen tijdens de SamenLoop Altena’19 onze speciale aandacht.

Voor de eregasten is er tijdens de SamenLoop een speciaal programma. Te denken valt aan een diner, verschillende workshops, massages, schoonheidsbehandelingen, presentaties en nog veel meer. Hoe het programma er precies gaat uitzien, daar willen we u later meer over vertellen.

Bent u of kent u iemand die op dit moment kanker heeft of die van kanker genezen is? En zou u hem of haar graag als eregast in het zonnetje zetten? Inschrijven kan dan op deze site. Heeft u verder vragen of ideeën? Neem dan gerust contact op.

We kijken uit naar een mooie SamenLoop voor de eregasten; daar willen wij ons als commissie van harte voor inzetten! 

Namens de commissie ‘Eregasten’,

Arian Schouten

06 49 976 987

eregasten@samenloopvoorhoop-altena.nl

Harry Kraaij
Commissie Logistiek

Wij Hans Nuvelstijn, Sjaak van Tilborg, Addy van Meurs, Ruud Sonnema, Benny van Essen en Harry Kraaij vormen samen de commissie logistiek.

Een grote groep maar dat is ook nodig want wij hebben heel veel werk te verzetten om voor alle andere commisse en iedere deelnemer en bezoeker een evenement neer te zetten waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

Wij hebben allemaal voor ons zelf een motivaties om ons in te zetten voor de samenloop maar het komt erop neer dat we met dit evenement deze ziekte onder de aandacht willen brengen zodat we maar weer eens beseffen wat voor impact het heeft op gezinnen, families, vrienden, verenigingen, collega’s  en personen die ermee  er mee te maken hebben.

Wij willen als team ons sterk maken om voor alle andere commissies en deelnemende teams de faciliteiten te verzorgen om een evenement neer te zetten waar saamhorigheid de sleutel is en waar we met z’n allen een geldbedrag op gaan halen waar we trots op kunnen zijn.

Wij hopen op een goede samenwerking van het bedrijfsleven, als wij jullie nodig hebben voor de materialen om dit evenement met zo weinig mogelijk geld te kunnen organiseren.

Wij hebben er zin in en spreek ons gerust eens aan als je goede ideeën hebt, want we doen het met z’n allen.

logistiek@samenloopvoorhoop-altena.nl

Marian Swart
Commissie Entertainment

De commissie “Entertainment” stelt zich graag even aan u voor.

Ons team bestaat uit Marian Swart (uit Rijswijk), Ankie van Noorloos ( uit Oudendijk ) Christina Combee ( uit Woudrichem) en Annemiek Vos ( uit Rijswijk). Ons motto is “Samen staan we sterk”

Helaas kunnen ook wij niet anders zeggen dan dat wij mensen die ons dierbaar zijn hebben verloren of kennen die nog steeds vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Door onze bijdrage aan deze Samenloop voor Hoop willen wij graag ons steentje bijdragen om veel geld in te zamelen zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en we met elkaar kunnen streven naar een leven zonder kanker.

Wij hebben een afwisselend entertainment programma samengesteld. Ter ondersteuning van de lopers maar zeker ook voor de toeschouwers. We willen er samen een motiverende, gezellige dag van maken.  Ons doel is om de bezoekers, lopers en vrijwilligers te raken met een lach en een traan en zo de “paarse“ harten van ons allemaal sneller te doen kloppen.

entertainment@samenloopvoorhoop-altena.nl

Nel Verschoor
Commissie Kaarsenzakken

Wij zijn Nel, Suzanne, Miranda, Annette en Marjolijn en vormen de commissie voor de kaarsenzakken.
Onze motivatie is, net als die van alle andere commissies, zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
Een ieder van ons heeft van dichtbij meegemaakt wat een impact kanker heeft op degene die het overkomt in zijn of haar omgeving.
U kunt een kaarsenzak kopen voor € 5. Tijdens de ceremonie op vrijdagavond rond 22.30 uur worden de kaarsen in deze kaarsenzakken aangestoken . 
De kaarsenzakken voor uw team kunt u bij één van ons ophalen en inleveren.
Mocht het niet lukken om ze bij ons in te leveren, dan graag op vrijdag 28 juni voor 18.00 uur afgeven op het terrein bij één van de commissieleden.
Het geld dat u ophaalt, kunt u direct storten op uw eigen actiepagina via de website www.samenloopvoorhoop.nl/altena.
Ook bestaat de mogelijkheid om digitaal kaarsenzakken te kopen.
Mocht u niet deelnemen aan de samenloop, dan zijn er ook losse kaarsenzakken te verkrijgen via ons.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust via de mail: kaarsenzakken@samenloopvoorhoop-altena.nl of telefonisch.
We gaan er met z’n allen een fantastisch evenement van maken.

Nel Verschoor, tel.: 06 10157137, Commissiehoofd. 
Marjolijn van Tilborg, van der Duijn van Maasdamstraat 21, Almkerk, tel.: 06 37608091, Commissiehoofd.
Suzanne van Putten, Van der Beekstraat 26, Genderen, tel.: 06 43811488, Commissielid.
Miranda van Andel, Kennedylaan 26, Andel, tel.: 06 49323860, Commissielid.
Annette Sonnema, Drie Zalmen 3, Rijswijk, tel.: 06 53261748, Commissielid.

Anja van Leeuwen
Commissie Vrijwilligers

Wij zijn Jenorie Paans( Rijswijk) en Anja van Leeuwen (Giessen) en we willen ons graag gaan inzetten voor “Samenloop voor Hoop 2019”, 
Bijna iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Of het nu jezelf betreft, of in je familie, je kennissenkring, of bij vrienden of collega’s is, de impact is altijd enorm.

Maar het goede nieuws is dat er steeds meer gedaan kan worden om deze vreselijk ziekte te bestrijden. En daar is natuurlijk geld voor nodig. Heel veel geld.

En daarom gaan we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk vrijwilligers te regelen. Mensen, die om wat voor reden dan ook een steentje willen bijdragen aan deze fantastische actie, zijn welkom om ons vrijwilligersteam te komen versterken.

Geef je daarom via de site op onder “Inschrijven”.

We rekenen op jullie!

vrijwilligers@samenloopvoorhoop-altena.nl

Commissie Kinderloop
Melanie van der Hoeven

Hallo kinderen van Altena,
Wij zijn Babeth de Waal, Melanie van der Hoeven, Miranda van Andel en Suzanne van Putten. Samen zijn wij de commissie KinderLoop. 
Helaas krijgen ook kinderen te maken met de ziekte kanker. We willen daarom ook kinderen de kans geven zich in te zetten voor de KWF kankerbestrijding. Wij organiseren iets heel gaafs voor jullie namelijk een speciale KinderLoop zodat jullie ook mee kunnen lopen met de SamenLoop. 
Deze KinderLoop is zaterdag 29 juni 2019 vanaf 10.30 uur tot 10.54 uur. Jullie mogen dus 24 minuten meelopen en zo geld op halen voor het KWF. 
Verder is er deze dag van alles voor jullie te doen en te beleven.

Wil je informatie over deze KinderLoop mail dan naar: kinderloop@samenloopvoorhoop-altena.nl

Sponsorcommissie
Arianne Ippel

sponsorcommissie@samenloopvoorhoop-altena.nl

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer