Programma

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop-weekend? De complete dagindeling op een rij.

Openingsceremonie

Aanvang 16:45 - 17:30 uur. De opening van de Samenloop voor Hoop Oost Gelre is in handen van onze burgemeester en ambassadeur Annette Bronsvoort, met medewerking van de overige ambassadeurs Willem te Molder, Jelle van Gorkom, Ronald Ebbers en Edwin Grothe. Aansluitend wordt de eerste ronde van 400 meter gelopen over het parcours rondom de muziekkoepel aan de Maliebaan in Groenlo. De eerste ronde wordt voorop gegaan door 25 survivors, ex-kankerpatiënten, mensen die nu tegen de ziekte strijden en hun dierbaren.

Lees meer

Koor Vocales

Optreden 17:30 - 19:00 uur. Zingen met passie is wat Vocales doet! Vocales bestaat sinds 1968. Begonnen als jongerenkoor en inmiddels uitgegroeid tot een gemengd meerstemmig koor dat uit 60 leden bestaat.

Lees meer

Tim Ebbers (zanger/gitarist)

Optreden 19:00 - 19:30 uur. Zanger & gitarist (voormalig De Grachtlid) Tim Ebbers geeft vanavond een sterk staaltje sfeer weg..

Lees meer

Slagwerk KWOV

Optreden 19:30 - 20:00 uur. Geniet mee van het optreden van de slagwerkgroep van de Koninklijke Winterswijksche Orkest-Vereeniging (kortweg KWOV)

Lees meer

Stefan Mondial (zanger)

Optreden 20:00 - 20:30 uur Een optreden van de Grolse smartlappenkoning Stefan Mondial mag natuurlijk niet ontbreken op de Samenloop. Met nummers als 'De nacht is nog zo lang' en 'Bella Italia' loopt het vast nóg gesmeerder aan de Maliebaan.

Lees meer

Optreden Mart Hillen (gitarist)

Optreden 20:30 - 21:00 uur. In Amsterdam heeft Lichtenvoordenaar Mart Hillen zich inmiddels bewezen bij de Fingerstyle Academy Awards. Van alle gitaristen werd hij als winnaar gekozen en stond hij op het podium met zijn grote voorbeeld Tommy Emmanuel! Ook Giel Beelen werd enthousiast na het horen van zijn gitaarspel en zo was Mart ook al bij 3FM te horen. Vanavond te horen tijdens de Samenloop!

Lees meer

Zanggroep Colorful

Optreden 21:00 - 21.30 uur. Colorful is een kleine zanggroep uit Groenlo. Colorfol zingt een kleurrijk, aantrekkelijk en makkelijk in het gehoor liggend repertoire, waaronder meezingers en luistermuziek in het Nederlands, Engels en Duits.

Lees meer

Sifra Geessink (zangeres)

Optreden 21:30-22.30 uur. In 2012 overleeft, de dan nog maar 20 jarige Sifra de auditieronde van talentenshow The Voice of Holland met het nummer 'Domino' van Jessie J. Een jaar later start ze haar studie aan de Rockacademie in Tilburg. Benieuwd? Kom luisteren!

Lees meer

Kaarsenceremonie met stilteronde & live muziek

22.30 - 23.00 uur. Met de indrukwekkende kaarsenceremonie herdenken we om 22:30 uur dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. Ruim 3.000 brandende kaarsen in met teksten en tekeningen versierde zakken markeren het wandelparcours. Ter nagedachtenis aan overleden dierbaren en/of met een boodschap aan mensen die strijden tegen de ziekte.

Lees meer

Achtergrondmuziek

Lees meer

Silent disco

00:00 - 02:00 uur. Silent disco. Je mag even heerlijk swingen op de discovloer met je koptelefoon op.

Lees meer

Maria van der Post (zangeres)

Optreden 07:30 - 08:30 uur

Lees meer

Ochtendgym door Sportschool Groenlo

08:30 - 09:30 uur. Na een gezellige, maar toch ook best intensieve wandelnacht zijn we wel toe aan een goede workout. Om de vermoeide spieren nog even een lekker te verwennen volgen er rek- en strekoefeningen door de instructeurs van Sportschool Groenlo.

Lees meer

Muziekschool Boogie Woogie Bigband

09:30 - 10: 30 uur. Nog niet helemaal goed wakker? Nou, dat gaat dan nu zeker wél gebeuren. De Boogie Woogie bigband (bestaande uit studenten en oudstudenten, jazzliefhebbers en sympatisanten van muziekschool Boogie Woogie) levert ons een partijtje Jazz, Blues, Latin, Rock & Swing waarbij je onmogelijk je heupen stil kunt houden, dus swing it out!

Lees meer

Schminken door Pauline van Leur

Tussen 10:00 en 14:00 uur. Grote en kleine kinderen kunnen zich door Pauline laten omtoveren tot spiderman, lieveheersbeestje of zelfs een stoere leeuw!

Lees meer

Tafelgoochelaar Magic Jack

10:30 - 16:00 uur. Stap in de wereld van Magic Jack. Waar niets is wat het lijkt en magie, mentalisme en illusie hand in hand gaan met een gezonde dosis humor. Magic Jack is een artiest van het eerste uur. Onbevangen, entertainend en onderhoudend, maar vooral veelzijdig.

Lees meer

Studio Jesz (showballet)

10:30 - 11:30 uur. Dansstudio Jesz uit Groenlo geeft les in verschillende dansstijlen aan diverse leeftijdsgroepen. Dat wordt dus genieten van een uurtje opzwepende muziek en soepele dansmoves!

Lees meer

Kinderloop

10:30 - 12:00 uur. In samenwerking met Kinderopvang Humanitas volgt nu de Kinderloop voor Hoop voor basisschoolleerlingen. Helaas krijgen in Nederland ongeveer 550 kinderen per jaar kanker, daarom staan we vanmorgen even heel bewust stil bij al deze kinderen. De deelnemertjes mogen zelf aangeven of ze 1 keer, 2 keer, of 3 keer 24 minuten willen meelopen. Er zijn in het totaal 3 kinderlooprondes. De eerste loop begint om 10.30 uur. De tweede om 11.00 uur en de derde begint om 11.30 uur. Kinderen die 3 keer lopen, beginnen dus om 10.30 uur aan hun eerste loop.

Lees meer

Kinderdisco

Lees meer

Lonnie Ballonnie

12:00 - 15:00 uur. Als 6 jaar is Lonnie Ballonnie bekend bij familie en vrienden als vrolijkste meisjes clown die schminkt en figuurballonnen maakt! Lonnie Ballonnie is geliefd bij de kids door haar vriendelijke en open uitstraling.

Lees meer

Muziekvereniging Groenlo, slagwerkgroep Snuffle, Eigenwijs, Muziekfabriek

12:30 - 13:30 uur. Een bundeling van 4 groepen muzikanten. Dat moet natuurlijk wel garant staan voor een spetterend optreden.

Lees meer

Clown Hans

Van 13:00 - 16:30 uur. Ik ken een clown Hans flipperdeflap. Hij loopt op zijn handen voor de grap. Zijn benen zwaaien in het rond. En BOEM, daar valt hij op de grond. Oei, dat doet even zeer! Maar huilt hij? Nee, hij lacht al weer :)

Lees meer

Rockgroep Asbest (Groenlo/Beltrum)

13:30 - 15:00 uur. Vier mans/eenvrouwsformatie Asbest uit Groenlo en omstreken zijn samen Asbest! De coverband bestaande uit Kim Molenveld (zangeres), Carlo Huurneman *(bas), Sten Klein Gunnewiek (drums), Ken Wolters (gitaar & zang) en Harm Eskes (gitaar) gaan voor uitlopende nummers van Wolfmother, Artic Monkeys, Foo Fighters, Anouk en nog veel meer. Kom langs en laat je verassen door Asbest!

Lees meer

Dweilorkest De Eierjongens

15:00 - 16:30 uur Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Met de finish van de Samenloop in het vizier dragen de Eierjongens met hun vrolijke muziek en enthousiasme de laatste wandelaars op handen naar de eindstreep.

Lees meer

Slotceremonie

16.30 - 17.00 uur. Het zit erop! De laatste ronde wordt gelopen om 16.55 uur. Aansluitend is de bekendmaking van het eindbedrag. We zijn natuurlijk heel erg benieuwd welk bedrag we mogen aanbieden aan het KWF. Iedereen heeft zo zijn best gedaan. Zoveel initiatieven zijn genomen, zoveel moeite is gedaan! We zijn u al supertrots, want iedere euro is er een in de strijd tegen kanker!

Lees meer

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer