Kleur de Stad Paars

Onze PAARS campagne is los! Doen jullie mee? Wat je moet weten als inwoner of ondernemer in de binnenstad van Harderwijk voorafgaand aan ons SamenLoop Weekend lees je hier...

Maak je klaar voor 'Kleur de Stad Paars' in september in Harderwijk. Gepromoot als peptalk van SamenLoop voor Hoop, is het evenement de laatste maanden echt van de grond gekomen, aldus commissielid Tessa van Barneveld.

"Het hoofdpodium wordt opgezet in het midden van de Stille Wei", zegt Van Barneveld. "We zullen entertainment krijgen van lokale DJ’s en bands en optredens van lokale dansstudio's."

Demonstraties en 'waterplezier' voor de kinderen op het strandeiland worden geleverd door een lokale Sportschool.

Een paarse loper van maar liefst 250 meter met voetstappen van onze sponsoren wijst je de weg van de Markt naar de Stille Wei waar het SamenLoop Weekend wordt gehouden. Wil je als binnenstad ondernemer ook met naam en logo op de loper? Of wil je op een andere manier deelnemen aan dit mooie doel? Neem dan contact op met Debby Ypma via harderwijk@samenloopvoorhoop.nl. 

Teams die deelnemen aan de aanstaande SamenLoop voor Hoop (te houden op 20 en 21 september) zullen de laatste weken voorafgaand aan het evenement aanwezig zijn in Harderwijk voor 'Kleur de Stad Paars' met t-shirts, spellen, gebakjes en een verscheidenheid aan items die beschikbaar zijn voor een donatie.

"We moedigen winkels en restaurants in Harderwijk aan om steun voor dit evenement te tonen door hun etalages te verfraaien met iets paars - paarse linten, paarse strikken, paarse borden en paarse lichten," zegt Van Barneveld. De organisatie stelt hiervoor de bekende paarse t-shirts beschikbaar om te gebruiken in de etalage. Laat de modekleur voor de herfst / winter 2019 nou net paars zijn! Bedrijven en restaurants kunnen bijvoorbeeld kortingen en speciale promoties uitzetten die verband houden met het evenement, zegt Van Barneveld.

SamenLoop voor Hoop is een jaarlijks geldinzamel-evenement van KWF Kankerbestrijding. Elk jaar vinden meer dan 5.000 SamenLoop voor Hoop-evenementen plaats in meer dan 20 landen. De missie van SamenLoop voor Hoop is fondsen werven om de overleving van kanker te verbeteren, de incidentie van kanker te verminderen en de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun verzorgers te verbeteren.

Voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop Harderwijk en 'Kleur de Stad Paars' campagne, bezoek onze Facebook-pagina of mail naar harderwijk@samenloopvoorhoop.nl

Ondernemer in de binnenstad van Harderwijk? Lees hier meer

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer