Wij zijn klaar voor de start!

Tijdens de SamenLoop laten we zien dat er hoop is en wordt het leven gevierd. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er op zaterdag 10 september om 12:00 uur een KinderLoop.

KinderLoop

In het weekend van 9 en 10 september staat er een bijzonder evenement gepland, de SamenLoop voor Hoop Harderwijk: tijdens deze SamenLoop zal er zoveel mogelijk geld bijeen worden gebracht voor wetenschappelijk kankeronderzoek. SamenLoop voor Hoop is een prachtig wandelevenement waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang rondom de Stille wei wandelen. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Kids in actie met de KinderLoop

Tijdens de SamenLoop laten we zien dat er hoop is en wordt het leven gevierd. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er op zaterdag 10 september om 12:00 uur een KinderLoop. De kinderloop is 24 minuten. Helaas krijgen er in Nederland ongeveer 550 kinderen per jaar kanker en via deze speciale wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel en kunnen we heel bewust stilstaan bij alle kinderen in Nederland die kanker hebben of hebben gekregen. Ze organiseren vooraf acties om geld in te zamelen. De jonge deelnemers kunnen aan de start een paars SamenLoop-T-shirt krijgen en lopen in teams of worden begeleid door een volwassene. Kinderen kunnen van te voren al geld inzamelen via de sponsorkaart of bedenken zelf een actie.

Meedoen

Basisscholen uit de buurt die meedoen combineren de KinderLoop vaak met aandacht voor kanker in de klas. De KinderLoop is vooral bedoeld voor kinderen uit groep 5 t/m 8, maar jongere of oudere broers of zussen kunnen natuurlijk ook meedoen. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. Er is van alles mogelijk! Wij hopen dat alle kinderen proberen min. 7.50 op te halen. Hiervoor krijgen zij dan ook het samenloop t-shirt.

Aanmelden voor de kinderloop kan via harderwijk@samenloopvoorhoop.nl

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer