Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

 

Debby Ypma | Voorzitter
Gert Schuurman | Penningmeester
Tessa van Barneveld | Bestuurslid Marketing en Communicatie

Ik ben Tessa, 25 jaar uit Harderwijk en vanaf het eerste uur betrokken bij de SamenLoop voor Hoop Harderwijk. Ik weet nog goed op een familieverjaardag in 2013 waar mijn nicht Debby een filmpje liet zien van Relay for Life, het Amerikaanse SamenLoop voor Hoop. Wauw, wat was dat een bijzonder event. Dat willen we ook wel in Harderwijk. En zo begon het. Inmiddels 5 jaar geleden, drie commissies en een berg ervaring verder, ben ik de communicatie tussen de deelnemer, vrijwilliger, media en organisatie. Je kunt me altijd via alle SamenLoop voor Hoop Harderwijk social media kanalen bereiken.

Nicky Ypma | Bestuurslid Teamwerving en Registratie
Erik Blokker | Bestuurslid Catering & Vrijwilligers
Diana Vivas | Bestuurslid Catering & Vrijwilligers

Ik ben Diana Vivas. De eerste samenloop heb ik meegedaan met een team, hier kwam ik in gesprek met een ambassadeur van het KWF. Na de samenloop heeft hij contact met mij gezocht en gevraagd of ik bij de organisatie zou willen. Omdat het organiseren en regelen in mijn bloed zit hoefde ik niet lang na te denken en heb ik mij bij Debby aangemeld. Afgelopen Samenloop was een leuke en leerzame ervaring voor mij dus voor mij was het vanzelfsprekend dat ik ook dit jaar weer in de organisatie zit. Ik hoop dat wij met alle vrijwilligers en lopers een hele mooie samenloop kunnen neerzetten die het bedrag van de laatste keer ruim overschrijd.

Ellen Modder | Bestuurslid Eregasten

Mijn naam is Ellen Modder, 56 jaar oud, getrouwd met Peter en moeder van 3 volwassen kinderen. Wij wonen in Hierden. De eerste editie van de Samenloop Harderwijk heb ik in een team meegelopen. Daarna in de organisatie. Na de diagnose borstkanker 6 jaar geleden weet ik hoe belangrijk het werk van het KWF is. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen en hoop ik dat we veel geld in gaan zamelen voor het KWF en dat we er een mooi evenement van gaan maken.

Ank Bos | Commissielid Eregasten
Marjan Colle | Commissielid Eregasten
Everlien van den Hoorn | Commissielid Eregasten
Veerle Lammertink | Bestuurslid Amusement
Robert-Jan de Kaste | Bestuurslid Logistiek
Bennie Strous | Commissie Logistiek

Mijn naam is Bennie Strous en ben 19 jaar. De vorige twee edities was ik zelf al actief als vrijwilliger en ik wist dat ik er meer voor wil doen. Ik ben bij de samenloop gekomen omdat mijn zus twee keer een hersentumor heeft gehad. Na de twee edities van 2014 en 2016 wist ik dat ik nog meer wilde helpen. Daarom heb ik mijn nu ook aangesloten bij de organisatie voor de editie van 2019. Ik ben zeer gemotiveerd om er een mooi evenement neer te zetten waar we weer lang over na praten.
Wilt u niet lopen maar wel wat voor de samenloop doen. Meldt u dan zeker aan als vrijwilliger.

 Vacatures

De SamenLoop-commissie bestaat uit een aantal commissieleden met elk hun eigen aandachtsgebied. De openstaande functies van de commissies kun je hier bekijken. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen taak, en de voorzitter is eindverantwoordelijk.

Commissielid teamwerving
Jij houdt je bezig met teams werven en begeleiden. Een mooie en belangrijke taak. Als Commissielid teamwerving & registratie ben je er verantwoordelijk voor dat er voldoende teams meedoen aan de SamenLoop. Want hoe meer teams, hoe groter het succes! Je stimuleert de deelname door middel van publiciteit en wervingsactiviteiten om ervoor te zorgen dat de SamenLoop een succesvol evenement wordt. Je werkt veel samen met de teamcaptains en Communicatie & PR.

Jouw taken bestaan o.a. uit:
potentiële kandidaten en/of bedrijven/organisaties benaderen met als doel het werven van teams en/of vrijwilligers
informatie-avonden organiseren voor deelnemende teams
deelnemende teams motiveren tot het verkopen van zoveel mogelijk kaarsenzakken en het ontplooien van fondsenwervende activiteiten
deelnemende teams begeleiden voor, tijdens en na de SamenLoop
Meld je aan via harderwijk@samenloopvoorhoop.nl 

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer