Programma 8 & 9 september 2018

HIeronder vind je het complete programma van de SamenLoop voor Hoop de Liemers op 8 en 9 september 2018 in het Horsterpark in Duiven. Dit programma is onder voorbehoud. Wijzingen worden zsm doorgevoerd op deze website.

Openingsceremonie

De SamenLoop voor Hoop de Liemers gaat van start als onze eregasten, als dat binnen hun mogelijkheden ligt, als eerste wandelaars over het parcours gaan.

Optreden A Sign of Friendship

De huidige dirigent John Stinissen richtte begin jaren negentig een koor op met een kerkelijke signatuur onder de naam Ritmisch Koor. In de loop der tijd veranderde deze naam in A Sign of Friendship. Een naam die, dankzij zijn enthousiaste dirigent en koorleden, zowel internationaal als nationaal veel faam geniet. In het jaar 2000 wisten zij de eerste plaats te veroveren tijdens de Multi Mix Music Award als beste popkoor van Zuid-Oost Nederland. In 2007 was het koor op TV te bewonderen in Korenslag, gepresenteerd door Hennie Huisman. Zij wist zich te plaatsen bij de eerste acht. In 2005 volgde een nieuw concept, waarbij verschillende muziekstijlen aan bod komen. Het koor ging het theater in. Elk jaar weer weet zij met haar theatershows volle zalen in het Musiater te Zevenaar te trekken. Kijken en luisteren naar A Sign of Friendship is een genot voor oog en oor.

Optreden Stay in Tune

Wat wilt u nog meer dan het enthousiasme van talentvol zangwerk, gecombineerd met alle vakkennis van de diverse musici uit gerenommeerde bands. Van een rustig begin van de avond, met een mix van herkenbare liedjes, tot diverse stijlen uit het populaire repertoire van de jaren 60 tot heden. Stay in Tune is een aanrader voor iedere swingende en vrolijke bruiloft, diner dansant, bedrijfsfeest, receptie, huisfeest, tuinfeest en huwelijksceremonie, maar is ook akoestisch inzetbaar. www.stayintune.com

Lees meer

Optreden Judith & Toine & Femke

Met het programma “FACING THE WATER” presenteren JUDITH&TOINE&FEMKE zich voor publiek. Wordt het “The beginning of something beautiful?”, zoals Toine zich afvraagt in het eigen geschreven lied. Ze brengen liedjes waarvan de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van uptempo tot ingetogen, van de betere covers tot eigen werk. JUDITH&TOINE&FEMKE bestaat uit Judith Nijland met zang, Toine Claessen op gitaar en mandoline, Femke de Backer op gitaar, xylofoon, fluit, djembé en piano.

Optreden Crash Out

CRASH OUT, de band uit Zevenaar, die dit jaar haar veertigjarig jubileum viert, bestaat uit Wian Egberts, Jan Bergmans, Wim Bisselink, Bob van Zuylen, Margo Egberts en de zangeressen Karin Kasteel en Stephanie Foekens. Het repertoire bestaat uit Blues, Jazz en Rock naar het meer rustiger werk, ballads en luisterliedjes (Americana). Toch schuwen de bandleden ook de stevige nummers niet en kunnen ze nog steeds los gaan. Het huidige repertoire bestaat uit covers van o.a. Calvin Russel, Lou Reed, Ilse de Lange en Velvet Underground. Maar ook David Bowie en Ramses Shaffy mogen niet ontbreken.

Optreden JIBBC

JIBBC is een betrekkelijk nieuwe zanggroep uit Zevenaar (en Didam). Twee zangeressen, twee zangers en een gitarist brengen een repertoire van covers uit het folk-, country- en poprepertoire van de afgelopen 50 jaar. De muzikanten Bert IJsveld (gitaar), Bas Kumeling (toetsen en zang) en Jos Ross (gitaar en zang) hebben al een lang gezamenlijk verleden in de muziek. Bas, Jos, Catherine Wijnbergen (zang) en Ilse Koenders (zang) zongen samen in 12PK, voor een carnavalsvereniging en voor allerlei goede doelen. Met hun vijven hebben ze besloten om het roer om te gooien en zich op close harmony te storten. Dat heeft tot nu toe enorm veel spelplezier in het oefenlokaal opgeleverd en na hun succesvolle debuut tijdens het Buitenblikfestival in Zevenaar in het voorjaar, is het optreden tijdens de Samenloop voor Hoop een nieuwe kans om zich aan het publiek te presenteren. En dan weer voor het goede doel, met plezier.

Optreden Jan Reuvekamp

Van Jonge god tot ouwe rot Muziek is Jan Reuvekamp met de paplepel ingegoten. Vanaf zijn tienertijd maakte Jan deel uit van verschillende formaties. De laatste jaren is hij vooral bezig geweest met het opnemen van de begeleidende achtergrondpartijen ten behoeve van zijn soloprogramma 'Blues, Ballads en Beats. Een programma vol Engelstalige hits uit de 60-er en 70- er jaren.

Optreden Trio Pagero

Trio PaGeRo bestaat uit 3 gedreven en enthousiaste muzikanten uit Duiven en Arnhem. Tijdens hun optreden op 8 september van 20.00 tot 20.45 uur in het Horsterpark te Duiven tijdens het KWF Samenloop voor de Hoop, brengen ze een keur aan liedjes uit hun programma “Mooie Liedjes” ten gehore. Dit zijn o.a. nummers van Huub van der Lubbe, Herman van Veen, Toon Hermans, Kommil Foo, e.v.a. De nummers zijn doordrenkt met passie, drama en humor, zonder dat je daarbij moet denken een de smartlap. Kortom een optreden om stil van te worden, te (glim)lachen en misschien wel een traantje wegpinken. Het trio bestaat uit: Paul Welsing, percussie; Geert Hermans, zang; Roger Nusselein, gitaar en zang

Optreden Facing East

Deze 6- mans formatie is aantal jaren geleden gevormd door toetsenist Alex Rahangmetan. Het repertoire kent verschillende genres van pop, R&B, smooth jazz, disco, Nederlands-en Spaanstalig tot Molukse songs, lagu- lagu genaamd. Alex wordt ondersteund door medemuzikanten die met passie en in harmonie elkaars hobby delen. Het wordt gegarandeerd lekker dansen en luisteren naar deze formatie. In het kader van Samenloop voor Hoop, laten ze hun vriendenkoor “Friends" voor deze speciale avond komen.

Lees meer

Carla Herlfterkamp & Theo Scholten

Ook dit jaar spelen Theo en ik weer met veel plezier voor alle bezoekers en wandelaars tijdens de Samenloop voor Hoop De Liemers. Omdat ik me persoonlijk verbonden voel, werk ik graag mee om voor o.a. meer onderzoek, geld op te halen. Enkele jaren geleden heb ik mijn zus aan kanker verloren. Er is zeker hoop dat er in de toekomst door beter onderzoek de behandelingsmethoden verbeteren, de kans op overleven groter wordt, waarbij ook de kwaliteit van leven beter wordt. Zaterdag 8 september zullen Theo en ik een aantal nummers voorafgaande aan de Kaarsenceremonie laten horen. Waaronder het nummer “Zus” uit mijn Theaterconcert. Dit lied heb ik voor mijn overleden zus geschreven. Aan het einde van de Kaarsenceremonie brengen we samen een mooi, door de organisatie gevraagd nummer. Welke, houden we nog even geheim.

Lees meer

Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. Lain Barbier, deelnemer aan de Voice Senior, treedt op. Er wordt een persoonlijk verhaal verteld. Daarna volgt 1 minuut stilte. We sluiten de Kaarsenceremonie af met het SamenLoop voor Hoop-lied, gezongen door Carla Herlfterkamp onder begeleiding van Theo Scholten.

Optreden Music4you

De afsluiting van deze avond wordt verzorgd door de coverband Music4you uit Duiven. Een vijftal gedreven muzikanten die nummers brengen uit de jaren '80 tot nu. Hun muziek heeft een 'hoog voetjes van de vloer' gehalte. Aanstekelijk en zeer dansbaar. Geen wonder dat ze veel gevraagd worden tijdens feestjes en op festivals. Zoals vanavond, waar ze net als de andere artiesten geheel belangeloos optreden voor dit goede doel. www.music4uband.nl

Optreden Homeward Bound

Mascha Mulder (Zang) , Polo Mulder (Gitaar), Edwin Witter (Basgitaar) Marck Hofmeester (Slagwerk, Zang) Homeward Bound speelt op eigen wijze covers uit de jaren ‘60 en ‘70, de jazz en de R & B. Ook schuwen we een improvisatie niet. Toegankelijke muziek op een aangenaam volume. Gevoelig en swingend.

Optreden Josie Jo

"Josie Jo is veelzijdig, eerlijk en puur. Muziek komt uit je hart en niet uit een fabriek" Laat je meevoeren op de eigenzinnige sound en songs die bekend of minder bekend zijn, met een heerlijk soul-randje als signatuur. Josie Jo speelt haar eigen werk en fijne covers tijdens Samenloop voor Hoop en komt samen met de welbekende Zevenaarse drummer Lange Indiaan!

Aanmelden/Inschrijven KinderLoop

Kinderen van de basisschool, maar ook zusjes, broertjes, vriendinnetjes en vriendjes kunnen zich vanaf 10.30 uur melden. Zij ontvangen bij aanmelding een aandenken voor de 24 minuten durende KinderLoop

Start KinderLoop

Kinderen lopen 24 minuten op het parcours van de SamenLoop voor Hoop. Kom ze aanmoedigen. Want ook kinderen krijgen te maken met ziekte en verlies veroorzaakt door kanker.

Optreden Lara Leaves

Met de akoestische coverband Lara Leaves is het altijd feest. En zijn Maartje de Bruin en Sander Thüss de gangmakers op de dansvloer. En dit ligt niet alleen aan hun repertoire, bestaande uit het beste uit 60 jaar popmuziek met veel ruimte voor spontane verzoekjes. Maar ook uit de grote muzikaliteit die beide muzikanten ten toon spreiden. Het is dan ook niet zo gek dat Lara Leaves een graag geziene gast is op veel bruiloften en partijen. Op speciaal verzoek van de organisatie van Samenloop voor Hoop hebben Sander en Maartje voor de tweede maal toegezegd op dit speciale evenement te willen optreden.

Slotceremonie SamenLoop voor Hoop de Liemers

Samen met onze eregasten sluiten we de SamenLoop voor Hoop de Liemers af. Ook wordt de totaal-opbrengst bekend gemaakt.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer