Bron: Suus' Fotosjop

Organisatie en ambassadeur

Ook SamenLoop voor Hoop Bronckhorst 2018 wordt weer volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers. De organisatie bestaat uit een bestuur -die de diverse commissies aansturen-, commissieleden en vrijwilligers. Daarnaast hebben we maar liefst twee ambassadeurs en een SamenLoopcoördinator die ons ondersteunen. We stellen ons aan je voor.

Voorzitter

Voorzitter, bestuurlid Ceremonies & Eregasten

Net als in 2008 en 2013 wil ik me weer graag inzetten voor de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. Dit keer met een nieuwe rol, nu namelijk als voorzitter.

Hopelijk kunnen we net als de vorige edities een fantastisch, feestelijk en emotioneel evenement neerzetten en veel geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we u voor nodig. Vorm een team, zamel geld in en doe mee op 9 en 10 juni 2018.

Want kanker moet de wereld uit!

Secretaris

Secretaris

De eerste Samenloop in 2008 is voor mij altijd een hele bijzondere geweest. 5 jaar nadat mijn vader
de diagnose kanker had gekregen (2003) , werd in onze gemeente, in Wichmond dit mooie
evenement gehouden. Toen zat ik in het bestuur voor de notulen en allerlei administratieve zaken,
die op ons af kwamen. Voor veel dingen moesten we zelf het wiel uitvinden, we waren immers de
derde gemeente in Nederland, die een Samenloop voor Hoop gingen organiseren. De Samenloop zelf
was voor mij een heel indrukwekkende gebeurtenis. De saamhorigheid, het gevoel dat je deelt met
zovelen! Een lacht en een traan! Als je het eenmaal hebt meegemaakt, dan kom je er niet van los.
Daarom was het niet zo moeilijk om in 2013 wederom de keus te maken om me in te zetten voor dit
prachtige evenement. Dit keer zat ik in het bestuur, maar ook in de commissie Ceremonies.

Nu in 2018 ben ik secretaris en ondersteun het bestuur bij administratieve zaken. Ik hoop dat we in juni
weer een prachtig evenement kunnen neerzetten, samen met het bestuur, alle commissieleden en
vrijwilligers. Het zou geweldig zijn om kanker de wereld uit te helpen!

Voor jong voor oud
Voor groot voor klein
Zal er ooit genezing zijn
Daarom blijft er altijd hoop
Hoop dat alles gezond afloopt
Gezondheid om met anderen te delen
Dat is en blijft de hoop van velen
Jong en oud, groot en klein
Laat er altijd gezondheid zijn

Penningmeester

Penningmeester

Ja, dan kom ik weer een bekende tegen in het dorp en ga je vragen hoe het er mee gaat. Weer die confrontatie met die vreselijke ziekte.
Ook bij mijn museum waar ik ook bestuurslid ben hoor ik vaak dat er weer een bekende of een familielid van iemand, het vreselijke nieuws te horen heeft gekregen. Graag wil ik mij inzetten om een steentje bij te dragen om kanker de wereld uit te helpen.
Voor mij is het de tweede keer dat ik meedoe om de Samenloop voor Hoop te organiseren. Heel opvallend is hoe enthousiast de vrijwilligers zijn om dit prachtige evenement te doen slagen. Treffend vind ik de naam van een team wat zich ingeschreven heeft voor de samenloop. “Ik laat je niet alleen”.
En zo is het maar net.!

bestuurslid Hans

Bestuurlid Teams & Vrijwilligers (vice-voorzitter)

Na 2008 en 2013 is in 2018 de 3e Samenloop voor Hoop Bronckhorst. 24 uur samen lopen voor een wereld zonder kanker. Ik ben weer van de partij en zal ook deze keer de taak van team coördinator op me nemen. Samen met het bestuur en de commissieleden gaan we ons weer inzetten om er een bijzonder evenement van te maken.
Wat is er mooier dan in je eigen gemeente een bijdrage te kunnen leveren aan een geweldig evenement waarbij de opbrengst naar het KWF gaat om onderzoek naar betere behandelingen bij kanker mogelijk te maken.

Zeg ja en doe mee aan de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2018!

bestuurslid Joke

Bestuurslid Entertainment, Sport & KinderLoop

Ook ik wil me in 2018 voor de derde keer inzetten voor de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst, dit keer als bestuurslid. Ik ben samen met een aantal vrijwilligers verantwoordelijk voor een nieuw onderdeel van de SamenLoop, de KinderLoop. Samen willen we alle kinderen uit de gemeente Bronckhorst betrekken bij dit prachtige evenement. Ook zij mogen lopen (24 minuten) en geld inzamelen voor het goede doel! Met een aantal andere vrijwilligers zetten we ook dit keer weer een mooi entertainmentprogramma in elkaar.

Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan de SamenLoop voor Hoop. Met u, als inwoner van de gemeente Bronckhorst(en ver daarbuiten) hopen we er weer een daverend evenement van te maken met een mooie opbrengst voor het goede doel! Samen lopen we in de strijd tegen kanker!

bestuurslid Cilia

Bestuurslid Sponsoring, Logistiek & Catering

Bij de vorige twee samenlopen heb ik veel hand en spandiensten verricht. Dit keer ben ik als bestuurslid betrokken en neem ik de commissie catering op me. Wat inhoud dat we zorgen voor een de inwendige mens van de vrijwilligers en commissieleden. Dit gebeurd zowel tijdens het opbouwen van het terrein, als op de samenloop zelf en de dag van het afbreken. Ook verzorgen we het ontbijt, waar ook de teams aan kunnen meedoen.

Ik hoop dat het weer een mooi evenement wordt met een lach en een traan en het uiteindelijk een groot succes wordt.
Hoe meer geld er wordt ingezameld ,des te meer onderzoeken er gedaan kunnen worden en betere medicijnen beschikbaar zijn. Waardoor er meer mensen genezen van kanker.

Dus loop allemaal mee op 9 en 10 juni 2018

Bestuurlid Herman

Bestuurslid Sponsoring, Logistiek & Catering

Toen ik in 2006 voor het eerst in aanraking kwam met de SamenLoop voor Hoop en me bedacht dat dit ook wel eens leuk zou kunnen zijn voor de gemeente Bronckhorst, had ik niet het idee welk impact dit evenement had op mijn eigen (verlies)verwerking. Door de vele positieve reacties na de 2 vorige edities, bleek dit ook te gelden voor de medeorganisatoren, vrijwilligers, deelnemers en bezoekers.

Dit gaf voor mij de doorslag om ook aan de 3e editie weer mee te willen werken en om er zo weer een fantastisch evenement van te maken. Deze keer neem ik de facilitaire zaken, incl. sponsoring, onder mijn hoede. Samen met het bestuur en de commissieleden gaan we een evenement organiseren waar nog lang over nagepraat zal gaan worden. En aan het eind van de rit hoop ik dat we een mooi bedrag over kunnen maken naar KWF-Kankerbestrijding zodat we met ons allen de kanker weer een stukje uit de wereld hebben geholpen.

Maar het allerbelangrijkste is dat iedereen er weer een goed gevoel aan overhoud.

Commissies

Ceremonies & Eregasten
Carin Antink, Carla Kranendonk, Marleen Biezeman, Monique Jansen en Dirk Hiddink

Financiën
Ben de Vries en Wim ten Hoopen

Teams en Vrijwilligers
Hans Lubbers, Chantal Stapelbroek en Inge Wiggers

Entertainment, PR, Sport & KinderLoop
Joke Berendsen, Gerrie Evers, Jan Knoef, Miranda Jansen, Mirjam Kuiperij, Thea Saalmink en Jeffrey van Londen

KinderLoop voor Hoop
Joke Berendsen, Carin Antink en Marleen Biezeman

Sponsoring, Logistiek & Catering
Cilia Luimes, Herman Luimes, Toos Sloot, Gerard Jansen, Gerard Geurts, Margreet Luesink, Sabina Hulstein, Silvia Nijenhuis, Hans Houwen en René Weustenenk

Overige krachten:
Erik Starink, webmaster
Arjen Lubbers, Facebook
Casper Saalmink, geluid
Rick Leussink, licht
Arno Wolsink, film en foto

Namens het KWF worden we door Ingrid te Veldhuis als SamenLoop-coördinator ondersteunt.

Daarnaast mogen we ons verheugen op veel enthousiaste vrijwilligers

 

ambassadeur mw. M. Besselink

Ambassadeur

Een SamenLoop voor Hoop is niet volwaardig als het geen ambassadeur heeft. We zijn dan ook heel blij, dat net als haar voorganger, Henk Aalderink, burgemeester Marianne Besselink heeft toegezegd ambassadeur te willen zijn van dit prachtige evenement.

ambassadeur mw. W. Aalderink

Ambassadeur

Mijn naan is Wilma Aalderink, met een warm en dubbel gevoel denk ik aan de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2013. Samen met Henk waren we het hele weekend diep onder de indruk van dit bijzondere evenement en goede opbrengst. Dagen met vreugde en verdriet en een enorm gevoel van verbondenheid met elkaar.
Henk was een grote promotor van dit evenement en heeft toen op geen enkele wijze gedacht dat bij hem 9 augustus 2013 zelf kanker geconstateerd werd. Daarom neem ik graag het ambassadeurschap op mij en zal er alles aan doen om het in 2018 ook tot een groot succes te maken.

Als familie lopen wij dit jaar als het 'Henk Aalderink team' en mijn vijf kleinkinderen en kinderen zijn razend enthousiast om mee te lopen.
Er blijft nog veel inspanning en geld nodig om deze ziekte terug te dringen, laten we er dus voor gaan met en voor elkaar .!!!

coördinator

SamenLoopcoördinator

Eind 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop en wel in mijn eigen gemeente, de gemeente Oost Gelre. Ik woon in Lichtenvoorde en heb samen met veel wandelaars en vrijwilligers geholpen om de 1e SamenLoop voor Hoop in Oost Gelre tot een groot succes te maken.

Omdat ik het leuk vind om samen met anderen iets te organiseren, of er in ieder geval over na te denken hoe je dingen doet ben ik door het KWF gevraagd om dit jaar aan de slag te gaan als vrijwillig coördinator van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. Iedere SamenLoop krijgt namelijk een coördinator aangewezen die het contact is tussen de organisatie van de SamenLoop en KWF Kankerbestrijding. Je geeft het bestuur tips en volgt de voortgang.

Ik heb geluk, ik begeleid een fantastisch bestuur waar veel kennis aanwezig is. Samen een fantastische SamenLoop organiseren dat plaatsvind op 9 en 10 juni op het Pax terrein in Hengelo. Ik vind het een voorrecht om hier onderdeel van uit te maken en samen te zorgen dat we kanker de wereld uit helpen.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer