Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws omtrent de KWF Samenloop voor Hoop Bronckhorst. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Kick-off op 21 november in Wichmond

Op dinsdag 21 november a.s. organiseren we een Kick Off voor (toekomstige) teams, vrijwilligers, eregasten en andere geïnteresseerden voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst. ...De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur...

Op dinsdag 21 november a.s. houden we onze Kick Off voor (toekomstige) teams, eregasten en belangstellenden.

Tijdens deze avond zal de nieuwe commissie zich aan u voorstellen en geven we informatie over de SamenLoop voor Hoop. Uiteraard blikken we kort terug op de Samenloop van 2013 en kijken we vooruit naar onze Samenloop in 2018. 
Verder informeren we u over de nieuwe manier van aanmelden en het starten van een actie via de www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst.

Bent u bezig met de samenstelling van een team, wilt u zich opgeven als vrijwilliger of heeft u andere vragen, kom dan op dinsdag 21 november naar de kantine van Sportvereniging Socii  op Sportpark “De Lankhorst”, Lankhorsterstraat 3a, 7234 SR Wichmond. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom!

Aanvang van de Kick off is om 20.00 uur.

Kick off voor commissie SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Zaterdag, 9 september, vond in de Boerentempel aan de Stikkenweg te Zelhem de Commissie kick-off plaats voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2018.

Deze kick off is voor de commissie de aftrap om te starten met alle werkzaamheden die verricht moeten worden om een mooi evenement op 9 en 10 juni 2018 neer te zetten. Rond het middaguur liet voorzitter Dirk Hiddink een 20-tal commissieleden een presentatie zien waarin verteld werd wat het doel van KWF Kankerbestrijding is en hoe de organisatie van een Samenloop voor Hoop eruit ziet. Daarna werd een film bekeken van de Samenloop voor Hoop Ommen. Hierdoor kregen met name de nieuwe commissieleden een goed beeld hoe een Samenloop voor Hoop er uit ziet.

 

We gaan weer van start

De organisatie van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst is al weer hard aan het werk.

Op 9 en 10 juni 2018 gaat de 3e editie plaatsvinden. Dit keer op het terrein van Voetbal- en atletiekvereniging Pax in Hengelo (G). Als eerste officiële actie is zaterdag 24 juni 2017 het contract ondertekend met het KWF Kankerbestrijding door de voorzitter en de penningmeester. Daarnaast is er een intentieverklaring ondertekend door de voorzitters van Pax en de SamenLoop voor Hoop. We zien uit naar een fijne samenwerking.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer