Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws omtrent de KWF Samenloop voor Hoop Bronckhorst. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Hengel Rocks steunt de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Op zaterdagavond 3 maart gaat Hengelo voor de derde keer rocken tijdens “Hengel Rocks” in café de Zwaan aan de Spalstraat 3 in Hengelo (G). De avond begint om 20:00 uur en gaat tot in de kleine uurtjes door.

De organisatie heeft dit jaar een gevarieerd programma neer weten te zetten. Vier Hengelose bands zullen deze avond het podium bestijgen. En het mooie voor ons is dat Hengel Rocks de Samenloop voor Hoop Bronckhorst steunt, dus kom naar deze gezellige avond en doe een bijdrage aan dit goede en belangrijke doel!

Meer informatie is te vinden op http://www.outburstevents.nl/hengel-rocks-2018/35/p 

Tourrit Hamove start weer bij de SamenLoop voor Hoop

Net als in 2013 is er weer tourrit van de Hamove op de zaterdagavond van de SamenLoop voor Hoop, 9 juni dus.

De rit is 120 kilometer lang en gaat door onze mooie Achterhoek. De start en finish van deze geweldige rit is bij het Samenloopterrein, Elderinkweg 2 in Hengelo (G). Het inschrijven gebeurt op het Samenloopterrein en de opbrengsten zijn weer ten bate van de Samenloop. inschrijven kan vanaf 17.00 uur.

Mw. Aalderink ook ambassadeur van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Naast burgemeester Besselink heeft de organisatie ook mw. Aalderink toegezegd om ambassadeur te zijn voor SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. En daar we zijn dan ook bijzonder blij mee.

Zoals bekend is onze vorige burgemeester Henk Aalderink twee keer ambassadeur van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst geweest. Helaas werd hij kort na de SamenLoop in 2013 ziek en is hij in 2015 overleden aan kanker. De organisatie van de SamenLoop moest dus op zoek naar een nieuwe ambassadeur. Daarom werd burgemeester Marianne Besselink gevraagd, maar daarnaast hebben we ook mw. Aalderink gevraagd. In een fijn gesprek bij haar thuis werd er nog teruggedacht aan de bevlogen inzet van Henk Aalderink en werd ze bijgepraat over de huidige SamenLoop voor Hoop.

Net als burgemeester Besselink kreeg ook mw. Aalderink een klein presentje aangeboden. 

Bronckhorst loopt warm voor SamenLoop voor Hoop 2018.

De SamenLoop voor Hoop Brockhorst 2018 begint steeds meer vorm te krijgen. Afgelopen maandag, 15 januari, werd er een informatieavond gehouden voor teams en andere belangstellenden. De kantine bij V. en A​.V. Pax in Hengelo was goed gevuld.

Namens het bestuur werd iedereen welkom geheten door voorzitter Dirk Hiddink. Naast een introductie over de samenstelling en de taken van het SamenLoop bestuur heeft hij burgemeester Marianne Besselink voorgesteld als ambassadeur van de Samenloop. Ze had een bijzondere mededeling, want bij de volgende teamavond zal ze bijgestaan worden door mevrouw Aalderink. 

 

Joke Berendsen gaf uitleg over een nieuw project tijdens de Samenloop; de KinderLoop. De KinderLoop zal voor de eerste keer gehouden worden tijdens de SamenLoop in Bronckhorst. Om zoveel mogelijk kinderen te benaderen om mee te lopen met deze KinderLoop, worden binnenkort de basisscholen binnen de gemeente Bronckhorst bezocht. 

 

Teamcoördinator Hans Lubbers wist te vertellen dat er zich al 24 teams en ruim 180 Samenlopers hebben aangemeld via de site www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst. Tijdens de bijeenkomst werd ingegaan op de teamactiviteiten die de teams voorafgaand aan en tijdens de SamenLoop in 2018 kunnen organiseren. Hiervoor werden er diverse voorbeelden genoemd om geld bij elkaar te brengen, van eieren verkopen tot kinderen schminken. Daarnaast was er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Hier werd veel gebruik van gemaakt.  

 

De avond werd besloten met een korte film van Relay For Life. 

 

informatie_voor_teams

Op de website is een extra tegel "Informatie voor teams" te vinden.

Op de pagina is extra informatie voor de teams te vinden zoals het informatieboekje, formulieren en nieuwsbrieven.
De eerste nieuwsbrief die is verstuurd aan alle teamcaptains is daar dus ook te vinden.

 

Ambassadeur mw. Marianne Besselink geïnterviewd op IdeaalTV

Donderdagavond 11 januari was burgemeester Besselink te gast in de studio van Radio Ideaal. Ze was er in de rol van ambassadeur voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst, die dit jaar op 9 en 10 juni plaatsvindt. 

Teams op Kerstmarkten

De laatste weken waren al diverse teams met prachtige stands op kerstmarkten en -shows te bewonderen.  Dit werd afgelopen weekend met de laatste kerstmarkten in Hengelo en Vorden. 
Zo stonden de teams Akkerwinde, Nijenhuis, BoWa en Walk or future afgelopen vrijdag op de kerstmarkt in Hengelo.  En stond zaterdag team BoWa al weer op de kerstmarkt van Vorden. Daar waren ook een aantal dames uit de diverse commissies om onze SamenLoop onder de aandacht te brengen.

Klasse gedaan allemaal! 

 

Burgemeester Marianne Besselink ambassadeur van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Een SamenLoop voor Hoop is niet volwaardig als het geen ambassadeur heeft. Het bestuur van Samenloop voor Hoop Bronckhorst is daarom ook heel blij, dat net als haar voorganger, Henk Aalderink, burgemeester Marianne Besselink heeft toegezegd ambassadeur te willen zijn van dit prachtige evenement.

Sinds 21 oktober 2015 is Marianne Besselink burgemeester van de gemeente Bronckhorst. Tijdens een bezoek aan de burgemeester werd zij, ondersteund door een fotoboek van de vorige editie, bijgepraat over de SamenLoop voor Hoop. Uit handen van Dirk Hiddink, de voorzitter van de SamenLoop voor Hoop, ontving de kersverse ambassadeur een klein pakketje met onder andere een paars SamenLoop t-shirt.

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. "Gedurende de 24-uurs wandelestafette zamelen we geld in, staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven," vertelt Dirk Hiddink. De SamenLoop voor Hoop Bronckhorst wordt gehouden op 9 en 10 juni 2018 op Sportpark 't Elderink te Hengelo.

Dirk Hiddink overhandigt nieuwe SamenLoop voor Hoop ambassadeur burgemeester Marianne Besselink haar welkomstpakket

Kick-off SamenLoop voor Hoop Bronckhorst bij Socii

Op 21 november 2017 was de Kick-off van de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst in Wichmond.
In de kantine van Socii was het gezellig druk. Zo’n 70 belangstellenden, teamleden, commissieleden en bestuursleden waren aanwezig. De kick-off startte bewust bij Socii, “de plek waar wij zo hartelijk ontvangen waren de vorige twee Samenlopen”. “Maar”, zegt voorzitter Dirk Hiddink, “we hopen de komende SamenLoop nog meer mensen te trekken, mede daarom is er gekozen voor het Pax terrein in Hengelo Gld., op loopafstand van het dorp”.

Middels een presentatie krijgen belangstellenden te horen over wat de Samenloop inhoudt; een mooi en bijzonder sfeervol evenement neerzetten en samen zoveel mogelijk geld inzamelen om onderzoek naar kanker te financieren. Een onderzoek kost ongeveer € 500.000, een flink bedrag, daarom is elke cent hard nodig.

Nieuw de komende SamenLoop is de KinderLoop; alle basisschool kinderen mogen op zondag 10 juni 24 minuten een rondje lopen. Ze kunnen zich laten sponsoren. De aanwezige teams met mooie namen als ‘Gaan met die banaan’, ‘Walk for future’ en ‘Mutsenklup 2.0’ krijgen aan het eind van de avond een pakket mee met info over de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst en kaarsenzakken om te verkopen voor de kaarsenceremonie.

Het prachtige SamenLooplied uit 2013 werd live gezongen door Anja den Bakker, begeleidt op piano door Marise den Bakker. 

De avond wordt afgesloten met een film over de vorige SamenLoop. Indrukwekkend mooi, her en der wordt dan ook een traantje weggepinkt. 

Wil je ook een team samenstellen? Heel graag! Aanmelden kan heel eenvoudig online via www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst of vraag om meer informatie via info@samenloopvoorhoopbronckhorst.nl.

Want samen gaan we 9 en 10 juni 2018, 24 uur lang wandelen voor hoop.

Kick off voor commissie SamenLoop voor Hoop Bronckhorst

Zaterdag, 9 september, vond in de Boerentempel aan de Stikkenweg te Zelhem de Commissie kick-off plaats voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2018.

Deze kick off is voor de commissie de aftrap om te starten met alle werkzaamheden die verricht moeten worden om een mooi evenement op 9 en 10 juni 2018 neer te zetten. Rond het middaguur liet voorzitter Dirk Hiddink een 20-tal commissieleden een presentatie zien waarin verteld werd wat het doel van KWF Kankerbestrijding is en hoe de organisatie van een Samenloop voor Hoop eruit ziet. Daarna werd een film bekeken van de Samenloop voor Hoop Ommen. Hierdoor kregen met name de nieuwe commissieleden een goed beeld hoe een Samenloop voor Hoop er uit ziet.

 

We gaan weer van start

De organisatie van SamenLoop voor Hoop Bronckhorst is al weer hard aan het werk.

Op 9 en 10 juni 2018 gaat de 3e editie plaatsvinden. Dit keer op het terrein van Voetbal- en atletiekvereniging Pax in Hengelo (G). Als eerste officiële actie is zaterdag 24 juni 2017 het contract ondertekend met het KWF Kankerbestrijding door de voorzitter en de penningmeester. Daarnaast is er een intentieverklaring ondertekend door de voorzitters van Pax en de SamenLoop voor Hoop. We zien uit naar een fijne samenwerking.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer