Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Organisatie

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Erik Polman

Penningmeester

Ik ben Erik Polman, 59 jaar en senior consultant. Ik ben penningmeester van de Samenloop voor Hoop Apeldoorn 2019. Ook ik ben al veel dierbaren kwijtgeraakt aan deze vreselijke ziekte. Gelukkig worden de mogelijkheden voor genezing steeds groter door nieuwe behandelmethoden en operatietechnieken.

Toen ik van dit evenement hoorde, wou ik daar gelijk graag aan meewerken. Het is motiverend om met een groep enthousiaste mensen in korte tijd zo’n inspirerend evenement van de grond te tillen. Het KWF heeft een hoge gunfactor en ik heb er daarom alle vertrouwen in dat we iets moois gaan neerzetten op 29 juni 2019. Hopelijk melden zich nog nieuwe vrijwilligers die wij graag welkom heten. .

Ik hoop dat het een mooi feest van terugkijken, beleven en vieren wordt op 29 en 30 juni met veel deelnemers die daarvan kunnen genieten. Daar doe ik het in de eerste plaats voor en uiteraard ook voor een mooie opbrengst.

Messica van Veen-Kreleger

Secretaris

Mijn naam is Messica van Veen-Kreleger en ik ben de secretaris. Ik zorg voor de verslaglegging van de organisatie. Zorg dat alle data en afspraken geregistreerd staan. Dat iedereen op de hoogte is van wat voor haar of hem belangrijk is. Volgens de functie-omschrijving ben ik de spin in het web en zo voel ik het ook. Waar de gaatjes dreigen te vallen die proberen op te lossen. Natuurlijk kan ik dat niet alleen maar samen met mijn net zo enthousiaste mede bestuurders maken we er een prachtige eerste SamenLoop voor Hoop Apeldoorn van.

Mocht u wat willen weten of vragen, mail mij gerust op: svh.secretaris@kwfapeldoorn.nl en ik zal u graag helpen. Tot de 29ste juni in het Mheenpark!

Jan ter Horst

Commissie sponsoring

Ik ben Jan ter Horst, 70 jaar, gepensioneerd en lid van de sponsorcommissie. In mijn gezin ben ik in aanraking gekomen met kanker, zowel met goede afloop als met overlijden. Toen ik werd gevraagd een steentje bij te dragen aan de organisatie van de Samenloop voor Hoop in Apeldoorn heb ik direct positief gereageerd. Enerzijds omdat het een prachtig platform is om te gedenken en te benadrukken hoe deze ziekte ons allemaal raakt, anderzijds om financiën te genereren voor noodzakelijk onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Ik hoop, dat het weekend van 29 en 30 juni een onvergetelijk weekend wordt voor iedereen die bij dit fantastische evenement betrokken is.

Nicole Salzmann

Commissie Teams

Ik (rechts op de foto) ben Nicole Salzmann en mag dit jaar mijn 50e verjaardag vieren. Dat voelt als een voorrecht, omdat mijn zus Petra dit helaas niet heeft kunnen doen. Zij is 2 jaar geleden overleden na een oneerlijke strijd tegen eierstokkanker. Zij mocht maar 48 jaar worden.

Ik zet mij gevoel van machteloosheid graag om in actie om de Samenloop voor Hoop in Apeldoorn tot een succes te maken. Hoe meer teams, hoe meer geld voor kankeronderzoek en hoe intenser de beleving op 29 en 30 juni! Doe mee!

Heb je vragen over de inschrijving of wil je informatie over de teams en de Samenloop, stel ze dan via svh.teams@kwfapeldoorn.nl.

Marjolein ter Wiel

Commissie Kinderloop

Mijn naam is Marjolein Ter Wiel. Ik heb een zoon van 12 jaar. Hij heeft vorig jaar juni mee gedaan met zijn school met de kinderloop in Hengelo. Ik raakte toen geïnteresseerd en geïnspireerd, tevens heb ik daar zelf meegelopen in een team bij deze SamenLoop voor Hoop. Ik vond het een heel indrukwekkend evenement. De saamhorigheid was groot en de sfeer was bijzonder prettig. Het voelde als een voorrecht om daar deel van te mogen zijn. Toen de mogelijkheid zich aandiende dat ik mee kon helpen met het organiseren van de eerste SamenLoop voor Hoop in Apeldoorn, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme bezig met het organiseren van de kinderloop, waarbij basisschoolleerlingen symbolisch 24 minuten wandelen tijdens de SamenLoop voor Hoop.

Ik hoop op zondag ochtend 30 juni veel kinderen, samen met hun ouders, te zien in het Mheenpark. Tot dan! Voor vragen of informatie ben ik bereikbaar op: svh.kinderloop@kwfapeldoorn.nl

Esther Cohen

Commissie Amusement & catering

Ik draag het KWF al jaren een warm hart toe. Op dit moment is mijn vroegere buurmeisje Jill (22) een extra stimulans,  zij heeft net te horen gekregen dat zij acute lymfatische leukemie heeft. Met haar kracht, humor en positiviteit gaat zij de strijd aan. Kleine moeite voor mij om mij in te zetten voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor kankeronderzoek!

Wil jij iets betekenen op het gebied van amusement of catering? Mail mij dan: svh.catering@kwfapeldoorn.nl

Stan de Jong

Commissie Communicatie

Trots dat ik vanuit mijn marketing- en communicatie achtergond kan bijdragen aan deze eerste editie van de Samenloop voor Hoop in Apeldoorn! Ik mijn directe omgeving zijn mensen getroffen door kanker. Ik steun het KWF al jaren met donaties, maar vind het mooi dat ik me nu ook actief kan inspannen om geld op te halen voor kankeronderzoek!

Wil jij ook je steentje bijdragen op het gebied van communicatie of kun je ons helpen om de Samenloop voor Hoop Apeldoorn onder de aandacht te brengen?
Mail mij dan: svh.communicatie@kwfapeldoorn.nl

Yvonne Groenenberg

Commissie Ceremonies

Onderzoek naar kanker is heel belangrijk zodat we hopelijk eens deze ziekte kunnen gaan genezen.
Ik heb zelf in 2010 borstkanker gehad, alle behandelingen ondergaan en gelukkig genezen.
In 2012 heb ik meegedaan met de Samenloop voor Hoop in Zwolle wat enorm veel indruk op mij heeft gemaakt. Mede daardoor ben ik enthousiast en gemotiveerd om dit in Apeldoorn samen met een heel gedreven team op te mogen zetten.

Rob Mariman

Commissie Logistiek en veiligheid

Geïnspireerd en van dichtbij ook mee mogen maken hoeveel impact de ziekte kan hebben.

Het geeft energie en is dankbaar/waardevol om aan zo’n succesvol evenement je steentje bij te kunnen dragen. De eensgezindheid en openheid van deze 24 uurs wandelestafette is enorm. Daar komt bij dat het lokaal georganiseerd wordt. Iedereen kan meedoen. Laagdrempelig en niet te vergeten samen met de KWF organisatie geld ophalen voor een onwijs goed doel. Het is een kwestie van beleven, meeleven en doorleven.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer