Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Michiel van der Korst | Voorzitter

Ik ben Michiel van der Korst (52 jaar) en trots om voorzitter te mogen zijn van het team dat de 1e Samenloop voor Hoop in Apeldoorn organiseert.

De Samenloop is voor mij vooral een heel mooi evenement waarbij wij stil staan bij de gevolgen van kanker, elkaar steunen en geld in te zamelen voor minder kanker, meer genezing en een beter leven voor mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Mijn eerste ervaring met de Samenloop voor Hoop was in Heerde waar ik tijdens zonsondergang de kaarsenceremonie meemaakte. Dit was een indrukwekkend moment waar een meisje op een het podium vertelde over haar ziekte terwijl de kaarsen langs het parcours branden. 

De Samenloop is voor mij vooral een samenzijn dat steun geeft en de mogelijkheid om je in zetten tegen kanker namens iemand in je de directe omgeving die getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte.

Ik hoop je daarom binnenkort te ontmoeten om samen dit te beleven. Geef je vooral op met een team om mee te lopen. En het is helemaal mooi als je ons team komt versterken in de voorbereiding of op de dag zelf!

Erik Polman | Penningmeester


Ik ben Erik Polman, 59 jaar en senior consultant. Ik ben penningmeester van de Samenloop voor Hoop Apeldoorn 2019. Ook ik ben al veel dierbaren kwijtgeraakt aan deze vreselijke ziekte. Gelukkig worden de mogelijkheden voor genezing steeds groter door nieuwe behandelmethoden en operatietechnieken.

Toen ik van dit evenement hoorde, wou ik daar gelijk graag aan meewerken. Het is motiverend om met een groep enthousiaste mensen in korte tijd zo’n inspirerend evenement van de grond te tillen. Het KWF heeft een hoge gunfactor en ik heb er daarom alle vertrouwen in dat we iets moois gaan neerzetten op 29 juni 2019. Hopelijk melden zich nog nieuwe vrijwilligers die wij graag welkom heten.

Ik hoop dat het een mooi feest van terugkijken, beleven en vieren wordt op 29 en 30 juni met veel deelnemers die daarvan kunnen genieten. Daar doe ik het in de eerste plaats voor en uiteraard ook voor een mooie opbrengst.

Messica van Veen-Kreleger | Secretaris

Mijn naam is Messica van Veen-Kreleger en ik ben de secretaris. Ik zorg voor de verslaglegging van de organisatie. Zorg dat alle data en afspraken geregistreerd staan. Dat iedereen op de hoogte is van wat voor haar of hem belangrijk is. Volgens de functie-omschrijving ben ik de spin in het web en zo voel ik het ook. Waar de gaatjes dreigen te vallen die proberen op te lossen. Natuurlijk kan ik dat niet alleen maar samen met mijn net zo enthousiaste mede bestuurders maken we er een prachtige eerste SamenLoop voor Hoop Apeldoorn van.

Mocht u wat willen weten of vragen, mail mij gerust op: svh.secretaris@kwfapeldoorn.nl en ik zal u graag helpen. Tot de 29ste juni in het Mheenpark!

Wim van Heugten | Commissie Sponsoring

Ik ben 66 jaar en gepensioneerd. Ik ben gevraagd als lid van de sponsorcommissie en hoefde daar niet lang over na te denken. Als kanker dicht bij je komt, merk je hoe diep dit ingrijpt in de levens van de betrokkenen. Dan realiseer je je ook hoe belangrijk het is dat zieken en naasten hoop en wilskracht houden. Een Samenloop voor Hoop is daar een prachtig platform voor. Hoop en kracht putten uit alle mensen die zich samen inzetten voor de goede zaak. Natuurlijk, fondsen genereren die onderzoek mogelijk maken om met steeds meer succes de ziekte te bestrijden, maar ook om iedereen die van dichtbij met kanker te maken heeft kracht te geven om door te gaan. We gaan hard werken in de voorbereiding en dan 29 en 30 juni genieten van het mooiste evenement in Apeldoorn van 2019.

Jan ter Horst | Commissie sponsoring

Ik ben Jan ter Horst, 70 jaar, gepensioneerd en lid van de sponsorcommissie. In mijn gezin ben ik in aanraking gekomen met kanker, zowel met goede afloop als met overlijden. Toen ik werd gevraagd een steentje bij te dragen aan de organisatie van de Samenloop voor Hoop in Apeldoorn heb ik direct positief gereageerd. Enerzijds omdat het een prachtig platform is om te gedenken en te benadrukken hoe deze ziekte ons allemaal raakt, anderzijds om financiën te genereren voor noodzakelijk onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Ik hoop, dat het weekend van 29 en 30 juni een onvergetelijk weekend wordt voor iedereen die bij dit fantastische evenement betrokken is.

Nicole Salzmann | Commissie Teams

Ik (rechts op de foto) ben Nicole Salzmann en mag dit jaar mijn 50e verjaardag vieren. Dat voelt als een voorrecht, omdat mijn zus Petra dit helaas niet heeft kunnen doen. Zij is 2 jaar geleden overleden na een oneerlijke strijd tegen eierstokkanker. Zij mocht maar 48 jaar worden.

Ik zet mij gevoel van machteloosheid graag om in actie om de Samenloop voor Hoop in Apeldoorn tot een succes te maken. Hoe meer teams, hoe meer geld voor kankeronderzoek en hoe intenser de beleving op 29 en 30 juni! Doe mee!

Heb je vragen over de inschrijving of wil je informatie over de teams en de Samenloop, stel ze dan via svh.teams@kwfapeldoorn.nl.

Marjolein ter Wiel | Commissie Kinderloop


Mijn naam is Marjolein Ter Wiel. Ik heb een zoon van 12 jaar. Hij heeft vorig jaar juni meegedaan met zijn school met de kinderloop in Hengelo. Ik raakte toen geïnteresseerd en geïnspireerd, tevens heb ik daar zelf meegelopen in een team bij deze SamenLoop voor Hoop. Ik vond het een heel indrukwekkend evenement. De saamhorigheid was groot en de sfeer was bijzonder prettig. Het voelde als een voorrecht om daar deel van te mogen zijn. Toen de mogelijkheid zich aandiende dat ik mee kon helpen met het organiseren van de eerste SamenLoop voor Hoop in Apeldoorn, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme bezig met het organiseren van de kinderloop, waarbij basisschoolleerlingen symbolisch 24 minuten wandelen tijdens de SamenLoop voor Hoop.

Ik hoop op zondagochtend 30 juni veel kinderen, samen met hun ouders, te zien in het Mheenpark. Tot dan! Voor vragen of informatie ben ik bereikbaar op: svh.kinderloop@kwfapeldoorn.nl

Esther Cohen | Commissie Amusement & catering


Ik draag het KWF al jaren een warm hart toe. Op dit moment is mijn vroegere buurmeisje Jill (22) een extra stimulans, zij heeft net te horen gekregen dat zij acute lymfatische leukemie heeft. Met haar kracht, humor en positiviteit gaat zij de strijd aan. Kleine moeite voor mij om mij in te zetten voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor kankeronderzoek!

Wil jij iets betekenen op het gebied van amusement of catering? Mail mij dan: svh.catering@kwfapeldoorn.nl

Ingrid Schouten-Brehler| Commissie Communicatie

Ik ben Ingrid Schouten-Brehler. Samenloop voor Hoop: ja daar had ik weleens van gehoord, maar nu ben ik er trots op dat ik kan zeggen dat ik als vrijwilliger de Samenloop in Apeldoorn mee organiseer. Waarom? In mijn directe omgeving heb ik ervaren wat heftig het is om kanker te hebben, maar ook om er intensief bij betrokken te zijn.

Sinds begin februari ervaar ik ook wat het fantastisch is om met mijn collega-commissieleden dit evenement te organiseren. Als voorzitter van de commissie communicatie wil ik mij hier absoluut volledig voor inzetten. Uiteraard kan dit niet zonder hulp van sponsoren, vrijwilligers, media, vele andere belanghebbenden en niet te vergeten de deelnemers. Er zijn al een aantal enthousiaste teams aangemeld, maar er kunnen er zeker meer bij. Meld u vandaag nog aan en dan gaan we er gezamenlijk voor zorgen dat de 24-uur estafette op 29 en 30 juni een fantastisch evenement gaat worden.

Wil jij ook je steentje bijdragen op het gebied van communicatie of kun je ons helpen om de Samenloop voor Hoop Apeldoorn onder de aandacht te brengen? Mail mij dan: svh.communicatie@kwfapeldoorn.nl

Rob Mariman | Commissie Logistiek en veiligheid


Geïnspireerd en van dichtbij ook mee mogen maken hoeveel impact de ziekte kan hebben.

Het geeft energie en is dankbaar/waardevol om aan zo’n succesvol evenement je steentje bij te kunnen dragen. De eensgezindheid en openheid van deze 24-uurs wandelestafette is enorm. Daar komt bij dat het lokaal georganiseerd wordt. Iedereen kan meedoen. Laagdrempelig en niet te vergeten samen met de KWF-organisatie geld ophalen voor een onwijs goed doel. Het is een kwestie van beleven, meeleven en doorleven.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer