BELANGRIJK: Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld.

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Lees hier de FAQ 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

Benefietconcert Brass Inc. voor SamenLoop Op de extra dag van dit jaar - zaterdag 29 februari - is er een benefietconcert in het bowlingcentrum van Joure. De dertienkoppige Jouster coverband Brass Inc. stelt haar muzikale talent belangeloos beschikbaar. De opbrengst gaat naar de SamenLoop voor Hoop.

Benefietconcert Brass Inc. voor SamenLoop

Op de extra dag van dit jaar - zaterdag 29 februari - is er een benefietconcert in het bowlingcentrum van Joure. De dertienkoppige Jouster coverband Brass Inc. stelt haar muzikale talent belangeloos beschikbaar. De opbrengst gaat naar de SamenLoop voor Hoop.

Wat een fantastisch idee. “Ja, het idee is ontstaan vanuit een huiskamerconcert dat we hadden verloot. De winnaar is klein behuisd en gaf daarom aan: doe maar iets voor het goede doel”, vertelt Theo Knoop, bassist bij Brass Inc. “Zodoende nam ik contact op met Henk van Bruggen (Bowlingcentrum ’t Haske) en die reageerde gelijk positief. Temeer omdat Henk in de organisatie van de SamenLoop zit (het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding dat op 19/20 juni in Joure wordt georganiseerd). Binnen de band maken wij deze nare ziekte momenteel van zeer dichtbij mee. Dit goede doel spreekt ons dus erg aan”, aldus Knoop.

Brass Inc is een collectief van dertien (!) enthousiaste muzikanten die met veel plezier eigentijdse en oude covers ten gehore brengen. Het uitgebreide en gevarieerde repertoire maakt de band - samen met de blazerssectie - uniek. De leden zijn bijna allemaal (oud-)Jousters die een rijk muzikaal verleden hebben. De band speelt uiteenlopende covers van Stevie Wonder tot Anouk en van Michael Bublé tot Marco Borsato.

Kaartverkoop
Met de komst naar dit concert leveren bezoekers direct een positieve bijdrage aan de inzameling voor kankerbestrijding. Kaartjes zijn online verkrijgbaar voor € 7,50 via: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/benefietconcertvriendenvanbyrthe.
Aan de zaal kosten ze € 10,- (onder de 18 gratis entree).

Reserveren kan ook door een appje te sturen naar: 06 36 14 70 60. Donaties – in contanten of via consumptiemunten - zijn welkom! De zaal opent om 21.00 uur.  

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer