Drukbezocht teamavond

Als organisatie van de SamenLoop voor Hoop Gorredijk e.o. kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde, drukbezochte en warme team avond! Met veel enthousiasme presenteerde Janet de Vries, onze voorzitter, deze avond. Na een hartelijk welkom, werd de organisatie voorgesteld. Hierna werd het woord gegeven aan Jan Puthaar, relatiemanager van KWF, deze ging nog even dieper in op de missie van KWF, namelijk minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven.
Dit willen ze realiseren door; kankeronderzoek te faciliteren en te financieren, beïnvloeden van het beleid en het delen van kennis. Er werd uitgelegd wat de SamenLoop voor Hoop inhoudt en het ontstaan ervan. De doelen van een SamenLoop: een warm en sfeervol evenement maken, geld inzamelen voor onderzoek, herdenken, steunen en het leven vieren, kanker bespreekbaar maken, saamhorigheid binnen de gemeenschap, voorlichting en preventie.

Gastheer

Gerben Bouma werd voorgesteld als gastheer, hij heeft een mooie actie bedacht: Gerben wil 24 uur aanwezig zijn op de SamenLoop,
hij wil zich hiervoor laten sponsoren en hoopt hiermee €100,- per uur op te kunnen halen.

Klompen

Jacob Kramer werd ook voorgesteld, hij gaat de SamenLoop op klompen lopen, zijn doel is om 50 ronden op klompen te lopen ter ere van zijn vrouw Froukje. Hij heeft zijn vrouw vorig jaar verloren en ze mocht slechts 50 jaar worden. Ook hebben we gesproken over kinderkanker.

Persoonlijk verhaal wethouder

Natuurlijk zijn de drie ceremonies, onze eregasten, de locatie, de teams, sponsoring, amusement en het kinderdorp ook aan bod gekomen. Eijer Producties heeft een filmpje gemaakt met een dans voorafgaand aan de KinderLoop, deze werd gepresenteerd en is te bekijken op YouTube. Wethouder Libbe de Vries was aanwezig en heeft een persoonlijk verhaal verteld, waar we allemaal even stil van werden, ook heeft hij aangegeven dat er een team komt vanuit de gemeente Opsterland.


Informatie mee

Alle Teamcaptains kregen een tas mee, met alle benodigde informatie van en over de SamenLoop. Vanaf vandaag zijn de kaarsen zakken ook te koop bij de Teamcaptains. Het was een mooie avond, met speciale dank aan: de Burgemeester Harmsma School, Jan Puthaar, Gerben Bouma, Jacob Kramer, Libbe de Vries en Eijer Producties.

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer