Bron: Suus' Fotosjop

KinderLoop voor Hoop Gorredijk

Op 21 september 2019 om 16 uur vindt de KINDERLOOP Gorredijk e.o. plaats. Waarom? Omdat kanker veel families treft. Zowel volwassenen als kinderen. Hierom willen we alle kinderen van de basisscholen in Gorredijk e.o. in de gelegenheid stellen ook hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

De KINDERLOOP is een manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Door deze loop geven we het gevoel van hoop mee en vieren we het leven. Het biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel.

De KINDERLOOP is een korte versie van de Samenloop. Kinderen lopen geen 24 uur, maar 24 minuten. Er wordt gelopen in tegengestelde richting van de volwassenen. Op deze manier krijgen ze de beleving optimaal mee. Tijdens de KINDERLOOP lopen de kinderen zelfstandig. Vrijwilligers en Mascottes zijn aanwezig om de loop te begeleiden. Via de knop hiernaast kun je je aanmelden voor de KINDERLOOP.

De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop voor Hoop T-shirt. Een blijvende herinnering aan dit bijzondere evenement. Het doel van de KINDERLOOP is het inzamelen van geld. Met dit geld kan het KWF onder andere onderzoeken blijven bekostigen en medicijnen blijven maken. De kinderen mogen zelf geld inzamelen voor dit goede doel. Hoe? Ze kunnen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld ouders, opa's en oma's, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Download je sponsorkaart hier: sponsorkaart Kinderloop 

De kinderen kunnen ook leuke acties verzinnen waarmee je geld inzamelt, zoals klusjes doen tegen een kleine vergoeding (heitje voor karweitje). Bijvoorbeeld: lege flessen inzamelen, auto's wassen, honden uitlaten of sieraden maken en verkopen. 

De commissie is druk bezig om ook een kinderdorp te organiseren. Hoe beide activiteiten er concreet uit gaan zien, is voor nu nog niet helemaal duidelijk. Dit hangt ook samen met de opgave van de kinderen. Wij benaderen daarvoor de basisscholen in de regio!

Om up to date te blijven over al het nieuws rondom de kinderloop volg:

Onze Facebookpagina
Onze Instagrampagina
Of mail naar: kinderloop.slvh.gorredijk@gmail.com

Kleur je mee?

We hebben een kleurplatenwedstrijd! Klik hieronder op het woord kleurplaat Kinderloop en download het bestand. Kleur de kleurplaat in en lever hem in bij... Er zijn leuke prijzen te winnen! 

Kleurplaat Kinderloop

Veel succes!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer