Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Janet de Vries | Voorzitter

Mijn naam is Janet de Vries. Ruim twintig jaar heb ik met veel plezier in Gorredijk gewoond. Samen met mijn gezin woon ik nu in Heerenveen. Ik werk daar als locatiemanager van het yardenhuis Schoterhof en het uitvaartcentrum yardenhuis van Heerenveen. Ik heb dagelijks met de dood te maken en zie ook de impact van deze vreselijke ziekte bij nabestaanden. Dat draag je je leven lang mee.

Ik heb in 2012 in Haarlem en in 2013 in Heerenveen aan de SamenLoop meegedaan. In Heerenveen heb ik de opening en de kaarsenceremonie begeleid. Bijzonder en ontroerend. Momenten die je niet snel vergeet. Ik ben trots dat ik als oud-Gorredijkster vanaf deze week de voorzitter mag zijn. Wat een enthousiasme! Betrokken vrijwilligers en al 27 teams die zich hebben aangemeld. Ik weet zeker dat wij er met z’n allen een prachtige SamenLoop van gaan maken! 
Zie ik jullie op 21 en 22 september?

Hans Westra | Penningmeester

Mijn naam is Hans Westra, getrouwd met Mirjam, heb 3 fantastische kinderen en woon in Jubbega. Vanwege mijn werk bij administratiekantoor Westra & Hoekema in Lippenhuizen ben ik gevraagd om Penningmeester te worden voor de samenloop voor hoop in Gorredijk. Ik stel mij graag beschikbaar voor dit goede doel! Samen sterk!

Arnold Klijnstra | Penningmeester

Mijn naam is Arnold Klijnstra en ik ben 42 jaar oud. Ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw Mariska en dochters Denise en Ilana in Oudehorne. Vroeg of laat krijgt iedereen, direct of indirect te maken met de ziekte kanker. Ik zie kanker als een verschrikkelijke slopende ziekte met een alles vernietigend karakter. Wat mij betreft kan er niet genoeg geld beschikbaar zijn voor goed onderzoek naar kanker. De Samenloop voor Hoop is daarom een fantastisch initiatief waaraan ik graag mee wil werken. Met zijn allen reken ik er op dat er heel veel geld ingezameld gaat worden voor KWF. Alles voor dat sprankje hoop dat ooit die vreselijke ziekte definitief verslagen gaat worden!

Melissa de Jong | Secretaris & commissie Ceremonies

Hallo allemaal, ik ben Melissa de Jong en woon in Lippenhuizen. Ik werk als senior kinderverpleegkundige op de kinderafdeling in het UMCG. Op ‘mijn’ afdeling liggen kinderen met onder andere de vreselijke ziekte kanker.. Door deze SamenLoop te organiseren hoop ik met elkaar veel geld op te halen, zodat wij steeds minder kinderen bij ons op de afdeling zien die zo ernstig ziek zijn.

Marieke Joustra | Commissie Ceremonies

Hallo allemaal, Mijn naam is Marieke Joustra. Ik ben 33 jaar en woon in Lippenhuizen. Ik ben moeder van 2 jongens en een thuisblijfmoeder. Ik wil me inzetten voor het KWF omdat ook ik helaas mensen verloren ben aan deze nare ziekte.

Johanita Hollemans | Commissie Ceremonies en Kinderloop

Mijn naam is Johanita Hollemans, ik woon in Gorredijk, ben 49 jaar, getrouwd en trotse moeder van Hilly. Ik ben werkzaam bij GH Verzekeringen & Hypotheken. Ook ik ben dierbaren verloren, dat voelt zo machteloos, door de SamenLoop voor Hoop heb ik het gevoel iets te kunnen doen. Er is geld nodig voor onderzoeken en medicijnen, en omdat dit zo belangrijk is help ik graag mee. Wilt U ook helpen, dat kan! Alle hulp is welkom in welke vorm dan ook! Samen zijn we sterk!

Anne Joëlle | Commissie Kinderloop

Hoi allemaal, ik ben Anne Joëlle en ik zit in de commissie Kinderloop! Ik doe mee met de Samenloop voor Hoop, omdat ik vind dat iedereen elkaar dient te helpen en steunen wanneer dat nodig is. Hier ben ik ook mee bezig als ik voor de klas sta in het basisonderwijs. Ik hoop daarom samen met de kinderen veel geld op te brengen om de mensen in de toekomst te kunnen helpen deze ziekte te doorstaan. Ook vieren wij op deze dag samen het leven in een wereld waar we elkaar blijven steunen en helpen waar we kunnen.

Franke Geert Talman | Commissies Logistiek, Veiligheid & Vrijwilligers

Mijn naam is Franke Geert Talman. Binnen de loop voor hoop zijn de commissies logistiek en veiligheid en de commissie vrijwilligers mijn verantwoordelijkheid. Ik draag hier (net als bij vele andere evenementen) graag mijn steentje aan bij. Gewoon omdat het een erg goed doel is en net als vele anderen ook ik wel mensen ken /gekend heb die deze verschrikkelijke ziekte meegemaakt hebben of nu nog meemaken.

Michiel de Wolff | Commissies Logistiek, Veiligheid & Vrijwilligers

Mijn naam is Michiel de Wolff, 19 jaar oud en ik woon in Jubbega. Ik ben student op het Friese Poort in Drachten. Samen met Franke-Geert zijn wij verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte, veiligheid en vrijwilligers. Ik draag graag mijn steentje bij aan dit evenement, omdat ik net zoals vele anderen wel mensen ken die aan deze verschrikkelijke ziekte zijn gestorven.

Girbe Hollemans | Commissie Amusement, Catering & Sponsoring

Mijn naam is Girbe Hollemans, ik woon in Gorredijk, ben 47 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochter. Ik ben eigenaar van GH verzekeringen & Hypotheken. Toen de vraag kwam of ik iets wilde betekenen voor de Samenloop voor hoop in Gorredijk, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Kanker gaat ons allemaal aan, zowel privé als zakelijk word ik vaak geconfronteerd met deze ziekte. Alle beetjes helpen, daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen, samen met een enthousiaste groep mensen. Mijn streven is om er een prachtig evenement van te maken, waarbij we een mooi bedrag over kunnen maken naar KWF, stilstaan bij kanker én het leven vieren.

Roelie van der Vlugt | Commissie Communicatie Website & Marketing

Mijn naam is Roelie van der Vlugt. Ik woon in Gorredijk, ben getrouwd en heb drie kinderen. Dagelijks wordt ik geconfronteerd met deze ziekte, zowel in mijn werk als privé. Ik zie wat de ziekte met iemand en zijn naasten doet. De samenloopvoorhoop is een mooie manier om met elkaar stil te staan bij deze ziekte. Maar ook om met elkaar geld in te zamelen, om het kankerfonds te ondersteunen. Want dit is hard nodig!

Elsbeth Sonnega-Dijk | Commissie Communicatie Website & Marketing

Mijn naam is Elsbeth Sonnega-Dijk. Ik ben getrouwd met Gielis en we hebben twee kinderen, Friso (11) en Julia (9). Ik woon alweer 9 jaar in Gorredijk. Toen Roelie mij een poosje geleden vroeg om samen met haar de commissie Communicatie Website & Marketing in te gaan vullen, hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. Ik zet me graag in voor dit goede doel. Als we met z'n allen met verenigde energie iets moois kunnen opzetten, waarmee we geld ophalen en mensen een hart onder de riem kunnen steken, is dat volgens mij fantastisch. Ik ben zelf communicatieadviseur, dus deze functie is ook nog eens helemaal in mijn straatje. Laten we er samen een geweldige Samenloop voor Hoop van maken!

Hopie de Beer

Hopie is de mascotte van de SamenLoop voor Hoop Gorredijk e.o. Hopie vergezelt ons bij diverse activiteiten van de SamenLoop voor Hoop en natuurlijk bij de KinderLoop!

Zijn naam is op verschillende manieren uit te spreken, maar hoe wij hem uitspreken:
Hope (Engels) + ie = Hopie

(Met dank aan Hiske Calis)

Lize Talsma | Commissie Amusement

Ik ben Lize Talsma, 45 jaar en moeder van 4 kinderen en woon samen met mijn man en 2 kinderen in het mooie Tijnje. Ik werk bij Medical Groep. De SamenLoop voor Hoop staat voor mij voor '1 vuist maken tegen kanker.' Ik heb al een aantal mensen verloren aan deze vreselijke ziekte waaronder mijn vader. Als ambulant zorgmedewerker kom ik op heel veel plekken en ontmoet ik ook veel mensen die vechten of opgegeven zijn. Ik zie bijna dagelijks wat deze vreselijke ziekte doet. Dat moet stoppen!

Ik ben als commissielid verantwoordelijk voor de Commissie Amusement. De artiesten en entertainmentgroepen worden door mij die dag begeleid. Heb jij een groep of act die zichzelf wil laten zien met een optreden tijdens de SamenLoop voor Hoop neem dan contact op en we gaan het regelen. Natuurlijk doe ik zelf ook mee aan de SamenLoop met onze groep ‘Stap voor Stap’. Ik hoop jullie allemaal te zien in welke hoedanigheid dan ook om er samen een groot succes van te maken. Ik heb er zin in!!

Christiaan Schipper | Commissie Sponsoring

Mijn naam is Christiaan Schipper (52). In 2008 ben ik, vanuit het midden van het land, samen met mijn vrouw en dochter verhuisd naar Gorredijk. Tot op vandaag is dat een van onze beste beslissingen geweest. Ik ben eigenaar van Hypotheek House Gorredijk, gezamenlijk gevestigd op de Hoofdstraat 6 met Makelaardij Gorredijk van mijn vrouw Annelies Atsma.

Ook wij zijn helaas te vroeg en te vaak geconfronteerd met de ziekte kanker. Ik hoefde daarom ook niet na te denken over mijn deelname toen Girbe mij verzocht mee te doen. Tot voor kort heb ik in het bestuur gezeten van LDODK en ben nog actief in de sponsorcommissie van LDODK. Ook voor onze Samenloop voor Hoop zal ik mij inzetten om zoveel mogelijk sponsoren aan te haken voor dit mooie initiatief. Mijn doelstelling is betrokkenheid en een zo hoog mogelijk bedrag in combinatie met zo laag mogelijke kosten zien te realiseren.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer