Almere, 17 - 18 maart 2018

17 en 18 maart hebben we in Almere een fantastische SamenLoop voor Hoop mogen beleven. Het was een mooi evenement met een traan maar ook veel ruimte voor de lach. We hebben 24 uur het leven gevierd, want het leven is mooi. En daarnaast hebben we ook nog een geweldig bedrag opgehaald met z'n allen voor KWF kankerbestrijding. Het definitieve bedrag is nog hoger uit gevallen dan dat we tijdens het weekend hebben meegedeeld: 43.504,87

Over SamenLoop Almere

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

De SamenLoop voor Hoop in Almere wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers. We stellen ons graag aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Almere strikt paars

Rabobank Almere en PROdurance strikken in december ook paars. Doe jij als Almeerse ondernemer en werkgever ook mee, vraag dan informatie aan of bestel de veters. sponsoringslvhalmere@gmail.com almere@samenloopvoorhoop.nl of bel 06-28538352 (René Gits, voorzitter en sponsoring SamenLoop voor Hoop Almere 2018)

Almere strikt Paars tegen kanker
Almere strikt Paars tegen kanker

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is. De eerstvolgende voorlichtingsavond is op dinsdag 6 februari 2018 / 20:00 uur in het Parkhuys. Het adres is Buñuellaan 1 in Almere.

Agenda
Agenda

VIPs

We zijn al weer heel druk bezig een mooi programma voor onze VIP's in elkaar te zetten. Van alle kanten komen al weer enthousiaste reacties en aanbiedingen. Wil je ook een keer verwend worden als VIP van de SamenLoop voor Hoop, meld je dan snel aan.

VIPs
VIPs

SamenLoop Almere ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook. We hebben op dit moment naast de nodige andere sponsoren ook al drie hoofdsponsoren die ons in grote mate een warm hart toe wensen: Medi-Mere, BTV en Love4Lasers

Sponsoren
Sponsoren

Teams

Er zijn al verschillende teams die zich aangemeld hebben vanuit allerlei verschillende hoeken. Laat aan iedereen zien dat je ook mee gaat doen en meld je snel aan. Hulp nodig? Stuur even een mailtje naar teamsslvhalmere@gmail.com

Teams
Teams

KinderLoop voor Hoop

Het Drieluik, de Albatros en de Zeeraket doen al zeker mee. Wie volgt!

KinderLoop voor Hoop
KinderLoop voor Hoop

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer