Nieuwe actiesite

Sinds kort is de gloednieuwe actiesite samenloopinactie.nl online.
Lees hier meer informatie over de overstap.

Samenloop Peize doorgeschoven naar 2022

De coronacrisis duurt voort en daarmee ook de beperkende maatregelen voor evenementen. Het KWF heeft daarom begin december besloten om tot september 2021 geen Samenlopen te houden. Dit betekent dat ook de planning voor de KWF Samenloop in Peize veranderd en doorschuift naar 2022. Hoe is nu nog niet duidelijk.

Het KWF heeft samen met vrijwilligers de afgelopen maanden onderzocht hoe ze de Samenlopen vorm kunnen geven binnen de 1,5 meter samenleving, zonder daarbij in te boeten aan de kenmerkende kracht: de saamhorigheid en de aandacht voor eregasten. Daar zijn vruchtbare ideeën uitgekomen, zoals het spreiden van activiteiten over meerdere locaties, het wandelen in kleinere groepjes. Sommige commissies waren enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Andere commissies hielden liever vast aan het vertrouwde, grote evenement.

In de praktijk blijkt echter dat toestemming van de gemeente, ook voor de alternatieve concepten, heel lastig te organiseren is. De telkens veranderende overheidsmaatregelen maken het bovendien onzeker of dat wat je organiseert, ook echt kan plaatsvinden. Tot slot merkten ze dat het doorleven van de emotie voor velen het beste tot zijn recht komt op een fysiek evenement.

Omdat het KWF de waardevolle vrije tijd die vrijwilligers steken in de KWF Samenloop zo goed mogelijk tot z’n recht willen laten komen, is gekozen voor deze koers: Samenlopen uitstellen en in 2021 concentreren op acties. Bij dit soort kleinschaliger acties, met een kortere aanlooptijd, is het immers gemakkelijker om binnen de geldende coronamaatregelen te werken. Begin van volgend jaar 2021 verwacht KWF ons hierover meer te berichten, door voorbeeldacties te delen en door ons een platform te bieden waarop we gemakkelijk kunnen actievoeren.
In de tussentijd mag iedereen uiteraard aan de slag (blijven) met het organiseren van acties om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Tenslotte heeft de KWF besloten dat de inloophuizen al een voorschot van 20% van de opbrengst tot nu toe krijgen.
Van onze samenloop is dit een bedrag van bijna € 2.000 voor het Hamelhuys in Groningen en Assen.
We bedanken alle vrijwilligers voor de inzet en betrokkenheid tot nu toe, houdt vol! En wij wensen en hopen dat jullie allemaal, vrijwilligers, teams, Survivors en kinderen bij de samenloop in 2022 weer van de partij zijn.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het Samenloop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer